Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Sam

Domyślnie Sam

tu czy do glamour ?
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Ja bym dal do glamour. Zdjecia bardzo fajne. Piekna modelka, ladna konwersja no i fajnie kadrowane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Ja bym dal do glamour. Zdjecia bardzo fajne. Piekna modelka, ladna konwersja no i fajnie kadrowane.
    Przedmowca slusznie prawi
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Zdecydowanie do "glamurów". Wszystko jak przedmówcy na pisali, tylko nie wiem czemu, strasznie mi daje po oczach i psuje efekt ten wyłażący z wycięć kreacji biustonosz.może dlatego dałeś bw bo np. biustonosz czarny a kiecka np . granatowa czy cóś.....a tak prawie się zlewa

Domyślnie

Piękna Modelka, fajna konwersja b&w. Duży plus.
    D7200

Domyślnie

Przyjemne Wywaliłbym tylko biustonosz, bo nie wygląda to efektownie.
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

j/w tylko jeszcze byl lekko poblendował twarz bo włosy robią cień na cz.2

sailor
    Gość

Domyślnie

glamour to to na pewno nie jest ... ale do mody da sie podciagnac wiec dzial prawidlowy

Domyślnie

Podpisuję się pod sailorem, że z Glamour nie mają nic wspólnego te zdjęcia, typowo modowe.
    Zdjęcie a) mi się podoba, b) jakieś bez wyrazu. Jako dyptyk ładnie się prezentuje, bardzo proste i przyjemne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    glamour to to na pewno nie jest ... ale do mody da sie podciagnac wiec dzial prawidlowy
    ..i w sumie o to mniej więcej chodziło.ale tak na marginesie jakby kolega zechciał prostymi słowy wyjaśnić mi różnicą między modą a glamour bym był wdzięczny/zobowiązany, tak króciutko coby oftopika ktoś nie zauważył, bo nie chodzi chyba tylko o pończoszki czy inne podwiązki?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów