Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "2" [Piotr_ek]
Piotr_ek
09-09-2008, 12:10
Witam
"2" - w jednym miejscu popełniłem dwa kadry, niemalże nie ruszając się z miejsca udało zrobić się dwa zdjęcia - stąd ten tytuł.
A działo się to nieopodal portu w Jastarni.
http://img58.imageshack.us/img58/2261/dsc3360smallkv5.jpg
Dziękuję
moim zdaniem poprzednie były znacznie lepsze, to jakby trochę na siłę. jak dla mnie zbyt ciemno na dole i ten longtime wyszedł "prawie" bo jednak trochę woda się na tym zdjęciu "marszczy"... może jeszcze te drobiazgi na horyzoncie odrobinę przeszkadzają plus jego zniekształcenie.
pozdrawiam
Marcin Stawiarz
09-09-2008, 18:25
...miejsce wyeksploatowane maksymalnie. Mimo, ze mamy tu 2 osobne historie, to jakos kompletnie ze soba nie graja w tej formie i jedno odwraca uwage od drugiego.
A ja jak zwykle pod prąd. Mnie się to zdjęcie podoba i między innymi właśnie dlatego, że jest miejscami przyciemnione.
Ja jestem zdanie, że kwadrat tu zupełnie nie pasuje. Miałeś piękny spektakl nad horyzontem, miałeś kamole na dnie i chęć zastosowanie długiego czasu. No fajnie ale w takim formacie jest przerost kamyków (dosyć nudnych samych w sobie) i kalekie niebo.
Daj mi cały kadr, daj mi cały piękny pion proszę! ;]