Witam
"2" - w jednym miejscu popełniłem dwa kadry, niemalże nie ruszając się z miejsca udało zrobić się dwa zdjęcia - stąd ten tytuł.
A działo się to nieopodal portu w Jastarni.
Dziękuję
Szukaj
Witam
"2" - w jednym miejscu popełniłem dwa kadry, niemalże nie ruszając się z miejsca udało zrobić się dwa zdjęcia - stąd ten tytuł.
A działo się to nieopodal portu w Jastarni.
Dziękuję
moim zdaniem poprzednie były znacznie lepsze, to jakby trochę na siłę. jak dla mnie zbyt ciemno na dole i ten longtime wyszedł "prawie" bo jednak trochę woda się na tym zdjęciu "marszczy"... może jeszcze te drobiazgi na horyzoncie odrobinę przeszkadzają plus jego zniekształcenie.
pozdrawiam
...miejsce wyeksploatowane maksymalnie. Mimo, ze mamy tu 2 osobne historie, to jakos kompletnie ze soba nie graja w tej formie i jedno odwraca uwage od drugiego.
A ja jak zwykle pod prąd. Mnie się to zdjęcie podoba i między innymi właśnie dlatego, że jest miejscami przyciemnione.
Ja jestem zdanie, że kwadrat tu zupełnie nie pasuje. Miałeś piękny spektakl nad horyzontem, miałeś kamole na dnie i chęć zastosowanie długiego czasu. No fajnie ale w takim formacie jest przerost kamyków (dosyć nudnych samych w sobie) i kalekie niebo.
Daj mi cały kadr, daj mi cały piękny pion proszę! ;]
Skontaktuj się z nami