Zobacz pełną wersję : prawie jak PS
takie cuś, jeśli ktoś potrzebuje na szybko fotkę obrobić na cudzym kompie bez programów graficznych
http://www.pixlr.com/app/
to taka namiastka PSa
pzdr
użyteczne i sensowne, aczkolwiek nie ten dział - przenoszę
Bardzo głupi pomysł, takie dłubanie na widoku, przynajmniej dla mnie to się to niczego nie nadaje.
W dobie "pendrajwów" to takie pomysły można sobie w buty wsadzić.;)
fakt, to raczej taka ciekawostka a nie użyteczne narzędzie, ale zawsze coś ;)
Bardzo głupi pomysł, takie dłubanie na widoku, przynajmniej dla mnie to się to niczego nie nadaje.
W dobie "pendrajwów" to takie pomysły można sobie w buty wsadzić.;)
nie jestem przekonany - wiele razy jak mnie ktoś z rodziny poprosił o wystawienie czegoś na aukcję (limit obrazka 50kB) i musiałem ściągać jakiegoś gimpa/ picassę czy coś w tym stylu, a mogłem po prostu skorzystać z podobnego narzędzia, tak więc wcale nie jest to takie głupie
Swietna sprawa w awaryjnych sytuacjach.
fakt, że w awaryjnych sytuacjach jak znalazł. Chociaż zastanawia mnie jak to właściwie działa i czy jest sznsa jakiegoś "wykradzenia" obrazka przez autorów strony.
david555
21-08-2008, 03:13
fakt, że w awaryjnych sytuacjach jak znalazł. Chociaż zastanawia mnie jak to właściwie działa i czy jest sznsa jakiegoś "wykradzenia" obrazka przez autorów strony.
Jest szansa i to bardzo poważnie zagrożona. Obrabianie obrazków "na widoku", to głupota i tyle.
Jest szansa i to bardzo poważnie zagrożona. Obrabianie obrazków "na widoku", to głupota i tyle.
Ja to nawet nie obrabiam obrazków w moim kompie, bo może je ktoś wykraść i wyjdę na głupca.
A po przeczytaniu tego wątku, to nawet ze strachu przez kradzieżą nie wciskam klawisza migawki do końca....
Prawie robi (przynajmniej dla niektórych) wielką różnicę.
avallardi
09-09-2008, 00:11
Zabawny soft, strasznie ograniczony. Do używania chyba w desperacji lub sytuacji zagrożenia życia. 8-)