Zobacz pełną wersję : Filipek
Artur Jonik
15-08-2008, 20:22
Urlop rozpoczety. Niestety za oknem ulewa, dzien za dniem. Coz takie uroki IRL.
Taka oto fotke w domu pstryknalem, mnie sie podoba. Nie jestem jednak obiektywny poniewaz to jest moj syn.
http://img392.imageshack.us/img392/9554/szerokimkatem1tb0.jpg
Ten żółty zafarb to celowy zabieg? Jakoś tak niezdrowo skóra z nim wygląda. Szczególnie na dłoni. Ale kadr mi się podoba.
Artur Jonik
15-08-2008, 20:34
Ten żółty zafarb to celowy zabieg? Jakoś tak niezdrowo skóra z nim wygląda. Szczególnie na dłoni. Ale kadr mi się podoba.
Chcialem zeby kolory byly cukierkowe. Szczerze mowiac skora na twarzy u mnie wyglada ok.
Na twarzy jest i u mnie w miarę ok. Jedynie cienie dostały żółtej barwy. Prawa dłoń jest cała w cieniu i cała jest przyżółcona. Wydaje mi się, że monitor mam w miarę poprawnie skalibrowany (na tyle, na ile poprawnie można to zrobić metodą organoleptyczną).
Amadeusz
15-08-2008, 20:47
Kolory napewno u góry i u dołu są żółto-zielone.
Artur Jonik
15-08-2008, 21:43
Kolory napewno u góry i u dołu są żółto-zielone.
No to wlasnie tak crossowo mialo byc z obrobka. Tak wlasnie chcialem to zdjecie obrobic. Nie mowie ze jest super elegancko ale mnie sie podoba i dlatego dalem tu zeby uslyszec wasze zdanie.
Artur Jonik
16-08-2008, 01:06
Moze faktycznie namieszalem z kolorem. Daje wersje czarno biala
http://img120.imageshack.us/img120/6725/szerokikathh4.jpg
Moim zdaniem, lepiej w B&W.
Archibald
16-08-2008, 13:14
A mi odpowiada kolor. Fajny kadr, światełko i GO. To zapewne z nowego szkiełka? Jak się sprawuje?
Pozdrawiam :-)
autograf
16-08-2008, 13:21
Ja wybieram wersję B&W. Jedno maleńkie zastrzeżenie - coś nieładnego wyszło na linii kostek dłoni i palców - ale to pewnie czepialstwo z mojej strony ;)
Ładnego masz chłopaka - dawaj częściej!
PS. Wersja kolorowa była by zawodowa gdyby nie ten górny i dolny zafarb.
Artur Jonik
16-08-2008, 13:22
A mi odpowiada kolor. Fajny kadr, światełko i GO. To zapewne z nowego szkiełka? Jak się sprawuje?
Pozdrawiam :-)
Jestem tym szklem bardzoo pozytywnie zaskoczony. Szkoda tylko ze nie moge wyskoczyc z nim w plener bo za oknem tkz irlandzkie lato. Caly urlop psia mac w domu przesiedze.
Pozdrawiam
P.S Ja tez wole kolor.
Bartek Witek
16-08-2008, 21:23
Jestem tym szklem bardzoo pozytywnie zaskoczony. Szkoda tylko ze nie moge wyskoczyc z nim w plener bo za oknem tkz irlandzkie lato. Caly urlop psia mac w domu przesiedze.
Pozdrawiam P.S Ja tez wole kolor.
Gratuluję zakupu szkiełka ;)
Zdjęcie mi się nie podoba. Masz świetnego dzieciaka i napewno możesz go pokazać w ciekawszych ujęciach. Zwłaszcza, że masz już naprawdę fajny sprzęcik. Konwersja do BW wg mnie zupełnie nieudana.
Chętnie pooglądam więcej zdjęć z użyciem 17-55 na D70s (mam sentyment)
Pozdrawiam z zalanej deszczem Irlandii :(