Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Filipek

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie Filipek

Urlop rozpoczety. Niestety za oknem ulewa, dzien za dniem. Coz takie uroki IRL.
    Taka oto fotke w domu pstryknalem, mnie sie podoba. Nie jestem jednak obiektywny poniewaz to jest moj syn.

Domyślnie

Ten żółty zafarb to celowy zabieg? Jakoś tak niezdrowo skóra z nim wygląda. Szczególnie na dłoni. Ale kadr mi się podoba.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Ten żółty zafarb to celowy zabieg? Jakoś tak niezdrowo skóra z nim wygląda. Szczególnie na dłoni. Ale kadr mi się podoba.
    Chcialem zeby kolory byly cukierkowe. Szczerze mowiac skora na twarzy u mnie wyglada ok.

Domyślnie

Na twarzy jest i u mnie w miarę ok. Jedynie cienie dostały żółtej barwy. Prawa dłoń jest cała w cieniu i cała jest przyżółcona. Wydaje mi się, że monitor mam w miarę poprawnie skalibrowany (na tyle, na ile poprawnie można to zrobić metodą organoleptyczną).

Domyślnie

Kolory napewno u góry i u dołu są żółto-zielone.
    red light, dark room...

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Kolory napewno u góry i u dołu są żółto-zielone.
    No to wlasnie tak crossowo mialo byc z obrobka. Tak wlasnie chcialem to zdjecie obrobic. Nie mowie ze jest super elegancko ale mnie sie podoba i dlatego dalem tu zeby uslyszec wasze zdanie.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Moze faktycznie namieszalem z kolorem. Daje wersje czarno biala

Domyślnie

A mi odpowiada kolor. Fajny kadr, światełko i GO. To zapewne z nowego szkiełka? Jak się sprawuje?

Pozdrawiam

autograf
    Gość

Domyślnie

Ja wybieram wersję B&W. Jedno maleńkie zastrzeżenie - coś nieładnego wyszło na linii kostek dłoni i palców - ale to pewnie czepialstwo z mojej strony
    Ładnego masz chłopaka - dawaj częściej!

PS. Wersja kolorowa była by zawodowa gdyby nie ten górny i dolny zafarb.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów