Zobacz pełną wersję : plecak
W co by zapakować przyrządy ze stopki ?Chodzi mi o plecak bez komory na lapka
Witam,
Tamrac Expedition 5 na przykład.
Powinno się zmieścić.
Art
Mekko C41 wszystko co w mojej stopce wchodzi ( dodatkowo jeszcze TC , pudeklo cokinow i 2 holdery no i kupa drobiazgow jak piloty karty czytnik ) chociaz od apataru z gripem w pokrywie plecaka robie sie male wybrzuszenie ale sie zamyka bez problemu .
Witam,
Tamrac Expedition 5 na przykład.
Powinno się zmieścić.
Art
Może być za niski do D3, ale do Tamrac Expedition 7 na pewno wejdzie i będzie jeszcze trochę miejsca.
ale wy jesteście rozeznani ;) a powiedzcie który w takim razie plecak na dużego analoga plus na stałe podpięte N AF 300/4 ? plecak bez szkieł dodatkowych, za to żeby miało dodatkowe miejsce na kurtkę przeciwdeszczową, jakieś drobiazgi, latarka, kanapki, woda, statyw ewentualnie podpięty...
Może być za niski do D3, ale do Tamrac Expedition 7 na pewno wejdzie i będzie jeszcze trochę miejsca.
Nawet nie trochę! :lol: Lepiej by było upchać do "piątki", byłoby moim zdaniem efektywniej.
ale wy jesteście rozeznani ;) a powiedzcie który w takim razie plecak na dużego analoga plus na stałe podpięte N AF 300/4 ? plecak bez szkieł dodatkowych, za to żeby miało dodatkowe miejsce na kurtkę przeciwdeszczową, jakieś drobiazgi, latarka, kanapki, woda, statyw ewentualnie podpięty...
Prosta sprawa!
Tamrac Expedition 7 - zmieści się, bo... do niego WSZYSTKO się zmieści :lol:
Mam taki, a nawet mogę sprzedać. Art
Rycerz mysle ze do tego mekko co polecam wejdzie 300/4 bo wchodzi 80-200 z zalozona oslona p/sloneczna ( przypiety do body ) a oba maja srednice gwintu 77mm