PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Świt (panorama) - [Nemeth]

Nemeth
07-07-2008, 16:42
Witam

Przepraszam za rozmiar.
Mniejszego wstawiać nie ma sensu.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img185.imageshack.us/img185/5475/dsc9435puckoswiciexr6.jpg)

Coś koło 3 a.m.

pozdr.

camrak
07-07-2008, 16:51
W sumie na + trzyma poziom, ale .. brakuje mi Tego miłego mistycznego rozmycia wód wszelakich - teraz to takie niezdecydowane.
Brawa za kadr i światło. aaa chyba troszke jpeg nabruździł Ci w tonalności prawego dolnego rogu.

Nemeth
07-07-2008, 16:59
W sumie na + trzyma poziom, ale .. brakuje mi Tego miłego mistycznego rozmycia wód wszelakich - teraz to takie niezdecydowane.
Brawa za kadr i światło. aaa chyba troszke jpeg nabruździł Ci w tonalności prawego dolnego rogu.

No ja nie widzę prawego dolnego rogu... znaczy u mnie jest mHrocznie :) Ale nie wykluczam, że faktycznie coś mogło się sypnąć :|

4 s ekspozycji i też mi brakuje większego rozmycia ;)

Seeker
07-07-2008, 17:11
Dalbym caly kadr odrobinke w lewo.

Nemeth
07-07-2008, 17:14
Dalbym caly kadr odrobinke w lewo.

Też bym dał, ale właśnie "odrobinkę" lewego obciąłem.
Nie wiem jak Tobie ale mnie koszmarnie ohydne w swej nieporadnej brzydocie kaszubskie krypy w kadrze wadzą.
;)

Seeker
07-07-2008, 17:53
Nie wiedzialem. W takim razie przyznaje racje, chociaz dzialalem z innych pobudek. Wydaje mi sie, ze skraj ladu po prawej nic ciekawego nie wnosi. Zostawilbym tylko obiekty nawodne w jego poblizu. Ciecie oczywiscie z umiarem, aby kadru nie zaciesnic. Jest wtedy jakby czysciej.

Seeker
07-07-2008, 22:09
Widzisz Maciek, uzalezniles "widzow" od "typowo Nemethowego" spojrzenia i przestalo sie podobac...

Zupelnie nie rozumiem, bo to przeciez sympatyczna fotka i dosc (tutaj nie chce cie urazic, wrecz przeciwnie) nowatorska.

Locter
07-07-2008, 22:13
No w prawym dolnym rogu dzieje się coś niedobrego z przejściami tonalnymi, a tak poza tym to cóż napisać, jak na Ciebie to jest poprawnie, ale wg. mnie tylko poprawnie. Za wysoko sobie powiesiłes poprzeczke, żeby mnie tym razem zaskoczyć. No i czekam na jakieś inne malownicze tereny - wziąłbyś się waść za jakieś góry np. :)

Nemeth
07-07-2008, 22:20
Zmartwiliście mnie tymi przejściami tonalnymi. To nie dopuszczalne.
Musze sobie monitor chyba zmienić :D

Locter - a wybieram się, wybieram ;)

harb
07-07-2008, 22:39
mz - nie jest tak zle ,jest trochę widoczne przyciemnienie ale bez przesady - dla mnie bardziej od takich drobnych przeoczeń liczy się klimat fotki i choć nie jest już tej klasy co wcześniejsze, jest nadal dobra

pozdrawiam :-D

Piotr_ek
08-07-2008, 11:05
nice :)

przypominam się ze zdjęciem nr8 :)

pozdrawiam