Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Świt (panorama) - [Nemeth]

Witam

Przepraszam za rozmiar.
    Mniejszego wstawiać nie ma sensu.

Coś koło 3 a.m.

pozdr.

Domyślnie

W sumie na + trzyma poziom, ale .. brakuje mi Tego miłego mistycznego rozmycia wód wszelakich - teraz to takie niezdecydowane.
    Brawa za kadr i światło. aaa chyba troszke jpeg nabruździł Ci w tonalności prawego dolnego rogu.
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camrak Zobacz posta
    W sumie na + trzyma poziom, ale .. brakuje mi Tego miłego mistycznego rozmycia wód wszelakich - teraz to takie niezdecydowane.
    Brawa za kadr i światło. aaa chyba troszke jpeg nabruździł Ci w tonalności prawego dolnego rogu.
    No ja nie widzę prawego dolnego rogu... znaczy u mnie jest mHrocznie Ale nie wykluczam, że faktycznie coś mogło się sypnąć

4 s ekspozycji i też mi brakuje większego rozmycia

Domyślnie

Dalbym caly kadr odrobinke w lewo.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Dalbym caly kadr odrobinke w lewo.
    Też bym dał, ale właśnie "odrobinkę" lewego obciąłem.
    Nie wiem jak Tobie ale mnie koszmarnie ohydne w swej nieporadnej brzydocie kaszubskie krypy w kadrze wadzą.

Domyślnie

Nie wiedzialem. W takim razie przyznaje racje, chociaz dzialalem z innych pobudek. Wydaje mi sie, ze skraj ladu po prawej nic ciekawego nie wnosi. Zostawilbym tylko obiekty nawodne w jego poblizu. Ciecie oczywiscie z umiarem, aby kadru nie zaciesnic. Jest wtedy jakby czysciej.
    seek & destroy

Domyślnie

Widzisz Maciek, uzalezniles "widzow" od "typowo Nemethowego" spojrzenia i przestalo sie podobac...

Zupelnie nie rozumiem, bo to przeciez sympatyczna fotka i dosc (tutaj nie chce cie urazic, wrecz przeciwnie) nowatorska.
    seek & destroy

Domyślnie

No w prawym dolnym rogu dzieje się coś niedobrego z przejściami tonalnymi, a tak poza tym to cóż napisać, jak na Ciebie to jest poprawnie, ale wg. mnie tylko poprawnie. Za wysoko sobie powiesiłes poprzeczke, żeby mnie tym razem zaskoczyć. No i czekam na jakieś inne malownicze tereny - wziąłbyś się waść za jakieś góry np.

Domyślnie

Zmartwiliście mnie tymi przejściami tonalnymi. To nie dopuszczalne.
    Musze sobie monitor chyba zmienić

Locter - a wybieram się, wybieram

Domyślnie

mz - nie jest tak zle ,jest trochę widoczne przyciemnienie ale bez przesady - dla mnie bardziej od takich drobnych przeoczeń liczy się klimat fotki i choć nie jest już tej klasy co wcześniejsze, jest nadal dobra

pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów