Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] magda ...
tak z okazji 1go maja :)
http://psychodelic.org/~sailor/forum/pm/s_DSC_9933.jpg
Jak dla mnie za ostre swiatlo. Kolorystyka tez mi sie nie podoba. Poza tym zdjecie jest przyjemne i kadr przyjemny tez jest.
Leon13th
02-05-2006, 16:03
Za dużo światła poszło na nogi,a po drugie za ostre,jak to czemu lampe nie ustawić na wprost :?:
Kolorystyka może być.
na wprost nie, bo byłby brzydki cień, taki który sie prawie pokrywa z modelką, ale nieupełnie.
lepiej jak wyraźnie go widać, jest wyraźnie przesunięty.
zdjęcie mi sie podoba, dobra poza modelki, modelka ładna.
Kontrastowość - no cóż, Są różne szkoły, jedne zabraniają wypaleń bieli (albo zabitej czerni) a inne ja dopuszczają - o ile zdjęcie ma wyraz. Tu tak jest i mi to nie przeszkadza.
A gdzie szturmówka? ;)
Mi też nie podchodzi kolorek.
Na pierwszego maja powinno być bardziej czerwono ;)
Są różne szkoły, jedne zabraniają wypaleń bieli (albo zabitej czerni) a inne ja dopuszczają
:) tym bardziej ze tu biel nie jest na maxa wypalona :) .. szczegoly widac .. :)
Tu tak jest i mi to nie przeszkadza.
:D
Mi też nie podchodzi kolorek.
Na pierwszego maja powinno być bardziej czerwono
wiedzialem ze cos pomylilem :D:D:D
co prawda tez nie rozumiem, dlaczego akurat "z okazji na 1 maja" ale kontrasty jakie tam chodza mi sie podobaja, w ogole ostrosc dosc zyletowata. A cien..no wlasnie, bez niego splaszczyl by sie lekko obraz w takich kontrastach, ale jak jest to IMHO moze lepiej zeby byl rowny, w sensie delikatniejszy taki jak w gornej czesci. Niemniej to tylko IMHO i moj pokrecony gust, co nie przeszkadza mi stwierdzic, ze podoba mi sie taka fotka i strzelic sobie plakacik w takim emanujacym zimnem kolorze i goracem bijacym od urody modelki bym "se" chcial. :D
Niedzwiedz
04-05-2006, 09:58
ekstra mimo ze mocno doswietlone nozki to jednak czytelne pozatym kolorystyka i fajowy cien na tle
Dla mni rewelacja, szczególnie to mocno światełko :>
FilipAdam
06-05-2006, 12:32
Hmm... podoba sie i to calkiem bardzo :) mocne swiatlo jak najbardziej na tak :) a cien... nie lubie ale niech juz zostanie ;) pozdr