Zobacz pełną wersję : Capture One 4 - nie smiga
skulinski
07-06-2008, 18:53
Nie wiem w czym problem. sciagnalem trial Capture One 4. Odpalilem raz i kolejny raz juz sie nie wlacza.. pokazuje poczatkowe logo potem to znika.. i koniec. probowalem odinstalowywac, instalwoac jesczez raz.. nic.
Njagorsze jest to ze 30 dniowy okres probny mi umyka.
Ma ktos pomysl w czym moze byc problem?
Ale odpalił się za pierwszym razem, czy cały czas nic z tego?
skulinski
08-06-2008, 15:53
Za pierwszym odpalil.
Odinstaluj, poczyść rejestry, przejrzyj event loga windy. No coś się spieprzyło ;-) Aha - spróbuj go odpalić i zobacz menadżerem tasków, czy proces jest, czy znika.
skulinski
08-06-2008, 16:24
chcialem czyscic rejestr ale mam tez Capture One 3.7 i nie wiem ktore wpisy sa od niego. Moze nie robie tego tak jak powinienem.. wlaczam reg edit i wyszukuje wpisy. Jest jakis sposob zeby znalezc je inaczej? Zawsze staralem sie trzymac od rejestru z daleka.
Robisz dobrze :D Powiem Ci w tajemnicy, że możesz olać tego 4.x. Właśnie wróciłem do 3.7. I będę się go trzymać najdłużej, jak się da. W razie czego rozwijają jeszcze linię PRO - cały czas 3.x. Droga, ale lepsza niż 4.x.
skulinski
08-06-2008, 19:23
Tyle ze pobawilem sie nim na innym kompie w Polsce (teraz jestem za granica) i mi przypasowal. Nie mialem wczesnie jstyku z C1 i 4, moze ze wzgledu ze od tej wersji zaczalem, bardziej mi pasuje. Odnioslem wrazenie ze w 4 jakos wszystko czytelniejsze, wiecej skrotow klawiszowych i mniej klikania. Teraz przymusu robie na 3.7.
Więcej skrótów w 4? W 3.x WSZYSTKO robi się klawikordem. Myszkę można w ogóle odpiąć :D