Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Capture One 4 - nie smiga

Nie wiem w czym problem. sciagnalem trial Capture One 4. Odpalilem raz i kolejny raz juz sie nie wlacza.. pokazuje poczatkowe logo potem to znika.. i koniec. probowalem odinstalowywac, instalwoac jesczez raz.. nic.
    Njagorsze jest to ze 30 dniowy okres probny mi umyka.
    Ma ktos pomysl w czym moze byc problem?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie Odp: Capture One 4 - nie smiga

Ale odpalił się za pierwszym razem, czy cały czas nic z tego?
    Pusta torba team
    BLOG

Za pierwszym odpalil.
    Puszki i słoiki...

Odinstaluj, poczyść rejestry, przejrzyj event loga windy. No coś się spieprzyło Aha - spróbuj go odpalić i zobacz menadżerem tasków, czy proces jest, czy znika.
    Pusta torba team
    BLOG

chcialem czyscic rejestr ale mam tez Capture One 3.7 i nie wiem ktore wpisy sa od niego. Moze nie robie tego tak jak powinienem.. wlaczam reg edit i wyszukuje wpisy. Jest jakis sposob zeby znalezc je inaczej? Zawsze staralem sie trzymac od rejestru z daleka.
    Puszki i słoiki...

Robisz dobrze Powiem Ci w tajemnicy, że możesz olać tego 4.x. Właśnie wróciłem do 3.7. I będę się go trzymać najdłużej, jak się da. W razie czego rozwijają jeszcze linię PRO - cały czas 3.x. Droga, ale lepsza niż 4.x.
    Pusta torba team
    BLOG

Tyle ze pobawilem sie nim na innym kompie w Polsce (teraz jestem za granica) i mi przypasowal. Nie mialem wczesnie jstyku z C1 i 4, moze ze wzgledu ze od tej wersji zaczalem, bardziej mi pasuje. Odnioslem wrazenie ze w 4 jakos wszystko czytelniejsze, wiecej skrotow klawiszowych i mniej klikania. Teraz przymusu robie na 3.7.
    Puszki i słoiki...

Więcej skrótów w 4? W 3.x WSZYSTKO robi się klawikordem. Myszkę można w ogóle odpiąć
    Pusta torba team
    BLOG

Uprawnienia umieszczania postów