PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Diablica

rafael
31-05-2008, 14:20
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

lubię to zdjęcie;]
modelka Emi
make up-www.evabasiura.viewbook.com

loki_p
31-05-2008, 14:32
powoli przestaje to być zdjęciem :)

Bartek Witek
31-05-2008, 14:40
Rafael bardzo lubię Twoje prace.
Odnośnie powyższej - bardzo podoba mi się kadr, modelka, make-up i...
obróbka. Widać, że jest staranna i że włożyłeś w to sporo pracy. Doceniam to i szanuję.
Jednak według moich osobistych upodobań balansuje ona na krawędzi, za którą jest już zbyt plastikowo.
Podejrzewam, że w dużym rozmiarze zdjęcie pokazuje więcej szczegółów skóry.

Pozdrawiam i czekam na więcej...

flyski
31-05-2008, 14:47
Świetna fota, też nie przepadam za zbytnim plastikiem, ale tu wybitnie pasuje do tych oczu i ust
rewelka jak dla mnie, może jedynie uciołbym dół do kwadratu, ale to już czepialstwo tylko :)
Bardzo mi się podoba

ars
31-05-2008, 19:34
rewelacyjne w swym "soundzie".. mozna rzec....hmm.. efekt robi bardzo dobry, ta subtelnosc , te kolory policzkow .. moze chociaz lakonicznie wyjasnisz jak to czym zrobiles hmm ?

Vooda
31-05-2008, 21:36
rewelacyjne ale obrobka to juz glamour !!! swietna praca wg mnie 5 gwiazde zrobiles to co chciales zrobic - co do komentow typu - przegiales z obrobka to mylicie się - on to zrobil tak jak chcial - ( albo sie myle ) :)

vasco5
31-05-2008, 21:38
niech mnie zabierze do piekła :)

MikeP
31-05-2008, 22:28
Jak kogos kreca rogowki w kolorze i konsystencji sera koziego i oczy niemal bezzrenicowe jak po heroinie to faktycznie tylko pieklo mu zostaje :) Hehhehe.
Pozdrawiam

jarek76
31-05-2008, 22:33
Mnie sie bardzo podoba
Pozdrawiam

rafael
31-05-2008, 22:37
MikeP- wiem ze nienawidzisz takich experymentow glamour itp:) i możesz pisać co tam chcesz na temat moich zdjęć takie masz prawo;)świat fotografii jest wielki i starczy miejsca dla nas wszystkich ale mam wrażenie ze chcesz aby robil zdjęcia jakie ty chcesz. Moge sie mylic ,tez mam do tego prawo ,tak samo jak zrobienie zaplanowanie i przerobienie zdjęcia tak jak ja to wildze:)Ale doceniam to ze pod każdym moim zdjęciem wypowiadasz to co myślisz i czujesz i szanuje to:)Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za ocenę moim prac:)

imbra
31-05-2008, 23:09
Wszystko mi w tym zdjęciu pasuje :)
Bardzo na tak.

Bonzo
31-05-2008, 23:45
bajer :) przechwytuje tą fotke ;) :D

Strus
01-06-2008, 12:38
Na granicy plastiku to to jest. Ale w niczym mi to nie przeszkadza.

Podoba się. Ale masz coś lepszego z tej sesji....... Chyba że już to pokazywałeś

pastrana
01-06-2008, 12:44
Ojjj tak, marzy mi sie takie zdjecie. Pieknie!

Kuba
01-06-2008, 15:27
hehe, przy Twoim poprzednim zdjęciu z tą modelką chciałem już napisać "świetne, mam wrażenie jakby zaraz miała na mnie spojrzeć ;)" a tu proszę, jednak miałem rację :D

Intensywna obróbka, ale efekt mi się podoba, świetnie uchwycone spojrzenie i uśmiech... zapada w pamięć

sailor
01-06-2008, 16:33
świat fotografii jest wielki i starczy miejsca dla nas wszystkich

owszem .. swiat grafiki jest jeszcze wiekszy ;)
wybacz ale u mnie modelka wyglada jakby ktos ja pobil - na co wskazuje sinorozowa skora pod oczami i na policzkach. pomijam nienaturalnie wykrecone bialka oczu. plastik moze byc piekny i elektryzujacy jesli sie go dobrze zrobi. tutaj niestety obrobka polegla