Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Diablica

Domyślnie Diablica

lubię to zdjęcie;]
    modelka Emi
    make up-www.evabasiura.viewbook.com

Domyślnie Odp: Diablica

powoli przestaje to być zdjęciem

Rafael bardzo lubię Twoje prace.
    Odnośnie powyższej - bardzo podoba mi się kadr, modelka, make-up i...
    obróbka. Widać, że jest staranna i że włożyłeś w to sporo pracy. Doceniam to i szanuję.
    Jednak według moich osobistych upodobań balansuje ona na krawędzi, za którą jest już zbyt plastikowo.
    Podejrzewam, że w dużym rozmiarze zdjęcie pokazuje więcej szczegółów skóry.

Pozdrawiam i czekam na więcej...
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Świetna fota, też nie przepadam za zbytnim plastikiem, ale tu wybitnie pasuje do tych oczu i ust
    rewelka jak dla mnie, może jedynie uciołbym dół do kwadratu, ale to już czepialstwo tylko
    Bardzo mi się podoba
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

rewelacyjne w swym "soundzie".. mozna rzec....hmm.. efekt robi bardzo dobry, ta subtelnosc , te kolory policzkow .. moze chociaz lakonicznie wyjasnisz jak to czym zrobiles hmm ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

rewelacyjne ale obrobka to juz glamour !!! swietna praca wg mnie 5 gwiazde zrobiles to co chciales zrobic - co do komentow typu - przegiales z obrobka to mylicie się - on to zrobil tak jak chcial - ( albo sie myle )

niech mnie zabierze do piekła
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Jak kogos kreca rogowki w kolorze i konsystencji sera koziego i oczy niemal bezzrenicowe jak po heroinie to faktycznie tylko pieklo mu zostaje Hehhehe.
    Pozdrawiam

Mnie sie bardzo podoba
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

MikeP- wiem ze nienawidzisz takich experymentow glamour itp i możesz pisać co tam chcesz na temat moich zdjęć takie masz prawoświat fotografii jest wielki i starczy miejsca dla nas wszystkich ale mam wrażenie ze chcesz aby robil zdjęcia jakie ty chcesz. Moge sie mylic ,tez mam do tego prawo ,tak samo jak zrobienie zaplanowanie i przerobienie zdjęcia tak jak ja to wildzeAle doceniam to ze pod każdym moim zdjęciem wypowiadasz to co myślisz i czujesz i szanuje toPozdrawiam i dziękuje wszystkim za ocenę moim prac

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów