Szukaj
powoli przestaje to być zdjęciem![]()
Rafael bardzo lubię Twoje prace.
Odnośnie powyższej - bardzo podoba mi się kadr, modelka, make-up i...
obróbka. Widać, że jest staranna i że włożyłeś w to sporo pracy. Doceniam to i szanuję.
Jednak według moich osobistych upodobań balansuje ona na krawędzi, za którą jest już zbyt plastikowo.
Podejrzewam, że w dużym rozmiarze zdjęcie pokazuje więcej szczegółów skóry.
Pozdrawiam i czekam na więcej...
Świetna fota, też nie przepadam za zbytnim plastikiem, ale tu wybitnie pasuje do tych oczu i ust
rewelka jak dla mnie, może jedynie uciołbym dół do kwadratu, ale to już czepialstwo tylko
Bardzo mi się podoba
rewelacyjne w swym "soundzie".. mozna rzec....hmm.. efekt robi bardzo dobry, ta subtelnosc , te kolory policzkow .. moze chociaz lakonicznie wyjasnisz jak to czym zrobiles hmm ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
rewelacyjne ale obrobka to juz glamour !!! swietna praca wg mnie 5 gwiazde zrobiles to co chciales zrobic - co do komentow typu - przegiales z obrobka to mylicie się - on to zrobil tak jak chcial - ( albo sie myle )![]()
niech mnie zabierze do piekła![]()
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
Jak kogos kreca rogowki w kolorze i konsystencji sera koziego i oczy niemal bezzrenicowe jak po heroinie to faktycznie tylko pieklo mu zostajeHehhehe.
Pozdrawiam
Mnie sie bardzo podoba
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
MikeP- wiem ze nienawidzisz takich experymentow glamour itpi możesz pisać co tam chcesz na temat moich zdjęć takie masz prawo
świat fotografii jest wielki i starczy miejsca dla nas wszystkich ale mam wrażenie ze chcesz aby robil zdjęcia jakie ty chcesz. Moge sie mylic ,tez mam do tego prawo ,tak samo jak zrobienie zaplanowanie i przerobienie zdjęcia tak jak ja to wildze
Ale doceniam to ze pod każdym moim zdjęciem wypowiadasz to co myślisz i czujesz i szanuje to
Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za ocenę moim prac
![]()
Skontaktuj się z nami