Zobacz pełną wersję : Zuzka na Suzuki taty
;-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/05/blog_zuzia_suzuki-2.jpg
źródło (http://blogfoto.blox.pl/resource/blog_zuzia_suzuki.jpg)
autograf
05-05-2008, 00:44
PIKNIE JEST!
EDIT a awatar czemu zmieniles?
Dzięki.
Na starym avatarze miałem podwójny podbródek, a powoli przestaję go mieć...
Dieta Hesji od 2 tygodni ;)
Bardzo fajne, zwłaszcza podoba mi się 1, miła gra kolorków i kontrastów wykończona śliczną jasną buzią :).
Skojażyło mnie się te zdjęcia, a dokładnie obróbka z portfolio pani Marty Potoczek - a lubię jej fotografię. Ogólnie tryptyk fajny, ale chyba trochę za "ciężką" winietką na prawym dolnym.
PS co to za dieta bo też chcę cię podbródka pozbyć? :D Tylko nie mów, że żarcia już nie fotografujesz tylko zjadasz ;)
Winietka mi nie pasuje, poza tym chętnie zobaczyłbym to nieco większe... :D Ogólnie - sympatyczne :)
Skojażyło mnie się te zdjęcia, a dokładnie obróbka z portfolio pani Marty Potoczek
To nie przypadek ;)
Dzięki za Wasze komentarze.
Co do diety: http://www.hesja.pl/dietka.htm
Naprawdę polecam. Przez pierwsze 3 dni koszmar. Teraz, pod 2 tygodniach jest naprawdę OK. I widać efekty. Samopoczucie też inne.
GrzegorzPPP
05-05-2008, 16:23
ale jak jeść kotlecik bez ziemniaczków albo ryżu? Dla mnie to niemożliwe :)
A co do zdjęć to podobają mi się, szczególnie kolory :)
ale jak jeść kotlecik bez ziemniaczków albo ryżu? Dla mnie to niemożliwe :)
bzdura
To jest tylko w Twojej głowie. Zmieniłem nawyki. Jem w niektórych przypadkach zupełnie inne rzeczy niż jadłem. Nie popijam jedzenia. Przez to gryzę dokładnie. Dzięki temu czuję smak potraw, którego wcześniej nie znałem bo pochłaniałem żarcie tonami i podlewałem wszystkim co było pod ręką. Jest czad... Przynajmniej na razie ;)
Dzięki za koment do fot
GrzegorzPPP
05-05-2008, 16:27
to z czym jeść to mięso? Z samymi warzywami?
kurczaczek może i ja to wypróbuję, ale od jutra :)
Zbigniew
05-05-2008, 16:35
Świetne zdjęcia. A awatar to chyba na PW robiony :-D
whatsilenceknows
05-05-2008, 16:37
Dobre zdjęcia i dobra dieta - trzeba będzie spróbować... :mrgreen:
P.S.
To GS500?
najlepiej to w ogóle nie jeść mięsa ;)
A jak już jem kurczaka albo rybę to albo z gotowanymi warzywami albo z dobrą sałatką (typu kapusta pekińska, pesto czerwone, ząbek czosnku, pomidor, por/ogórek kiszony). Ostatnio kupiłem sobie kilogram młodych ziemniaków i ugotowałem je. Pycha :).
Aha... nie piję piwa. Przerzuciłem się na wino :p
To GS500?
SV650 (o ile nie pomyliłem literek ;))
Zbigniew
Avatarek robiony na... na takim placu blisko Harendy :mrgreen:. To pewnie jakiś znany plac ale ja nie stąd to nie wiem ;)
whatsilenceknows
05-05-2008, 17:00
SV650 (o ile nie pomyliłem literek ;) )
Nie pomyliłeś. Wersja S (z pół-owiewką) tego motocykla, to obiekt mojego pożądania od dłuższego czasu... ;-)
Nie pomyliłeś. Wersja S (z pół-owiewką) tego motocykla, to obiekt mojego pożądania od dłuższego czasu... ;-)
To jest golas akurat.
Mi też się podoba. Ale mój obiekt pożądania jak na razie to prawko kat. A. A jak je już zrobię to chyba raczej Burgman ;)
whatsilenceknows
05-05-2008, 17:07
Ale mój obiekt pożądania jak na razie to prawko kat. A
Ech, to mamy podobnie. Ja już rok robię i skończyć nie mogę. :mrgreen:
fotoGRAFIK
05-05-2008, 20:27
to GS 500? jakieś dziwne lustra ma
sv650 - tak, jak pisałem :)
Panie, on po paciaku jest, widac na pierwszy rzut oka ;) Fajne zdjecia.