Szukaj
PIKNIE JEST!
EDIT a awatar czemu zmieniles?
Dzięki.
Na starym avatarze miałem podwójny podbródek, a powoli przestaję go mieć...
Dieta Hesji od 2 tygodni![]()
Bardzo fajne, zwłaszcza podoba mi się 1, miła gra kolorków i kontrastów wykończona śliczną jasną buzią.
Skojażyło mnie się te zdjęcia, a dokładnie obróbka z portfolio pani Marty Potoczek - a lubię jej fotografię. Ogólnie tryptyk fajny, ale chyba trochę za "ciężką" winietką na prawym dolnym.
PS co to za dieta bo też chcę cię podbródka pozbyć?Tylko nie mów, że żarcia już nie fotografujesz tylko zjadasz
![]()
Winietka mi nie pasuje, poza tym chętnie zobaczyłbym to nieco większe...Ogólnie - sympatyczne
![]()
To nie przypadek
Dzięki za Wasze komentarze.
Co do diety: http://www.hesja.pl/dietka.htm
Naprawdę polecam. Przez pierwsze 3 dni koszmar. Teraz, pod 2 tygodniach jest naprawdę OK. I widać efekty. Samopoczucie też inne.
ale jak jeść kotlecik bez ziemniaczków albo ryżu? Dla mnie to niemożliwe
A co do zdjęć to podobają mi się, szczególnie kolory![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
bzdura
To jest tylko w Twojej głowie. Zmieniłem nawyki. Jem w niektórych przypadkach zupełnie inne rzeczy niż jadłem. Nie popijam jedzenia. Przez to gryzę dokładnie. Dzięki temu czuję smak potraw, którego wcześniej nie znałem bo pochłaniałem żarcie tonami i podlewałem wszystkim co było pod ręką. Jest czad... Przynajmniej na razie
Dzięki za koment do fot
Skontaktuj się z nami