Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] catwalk.
Z pokazow fashion nite w parlamencie.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Dla mnie (amatora) bardzo dobre - bardzo, bardzo. JEst wszystko co lubie w tego typu zdjeciach, dobry pierwszy plan, catwalk prowadzi w glab i tez czeka nas tam niespodzianka, BW pasuje cacy tu, tylko mysle jakby ta postac w tle byla ciut ostrzejsza? - to tylko gdybanie:)
Pzdr i 4*
Kurde, czemu nikt nie komentuje - przeciez dobre chyba jest:) -wiem, wyreczam autora:)
malasana
29-04-2008, 17:03
Coz wiecej mozna dodac. Dla mojego amatorskiego oka to uczta:) Pieknie uchwycone zdjecie oddajace klimat. Pozdrawiam:)
Torreto-t1
29-04-2008, 19:12
Fajniutki pomysł...:)wykonanie też świetne, poprostu woda sehr gut...
A ja tam jakiś oziębły jestem w stosunku do tego zdjęcia. Teoretycznie bardzo fajne z pomysłem i dobrym wykonaniem (choć ja jestem zwolennikiem mocniejszego BW) ale sumarycznie nie porywa mnie. Prawdopodobnie spowodował to układ nóg modelki - patrzę i patrzę i przez zróżnicowanie kontrastu i dziwną pozę mam wrażenie, że nogi nie są od pary ;] Ale trudno tu krytykować warsztat - to bardzo indywidualna ocena.
Onsajt, spokojnie ;) jak nie tu sie rozpisz, to rozpisza sie gdzie indziej :D ja tam ze zdjecia jestem bardzo zadowolona ^^
anchel, na swiatlo nie mialam wplywu, nie ja obslugiwalam impreze. osobiscie tez wole bardzij kontrastowe bw, ale wtedy gina nogi modelki i modelka z tylu.
pozdrawiam
kami
diZaster
30-04-2008, 11:43
fajne, ale winiete bym dodal i wiecej kontrastu troszke ;)
Marta Baranowska
02-05-2008, 22:45
niezłe, ale jakos tam super ekstra mnie nie zachwyciło, aczkolwiek liczy sie pomysł
no coz - przykro mi, ze nie zachwycilo.
jest naprawdę dobre ,te nogi jakby nie od pary tworzą niepozowane ujęcie - kadr dla mnie swietny ,ale najlepsze jest właśnie swiatło mdłe jakby przesycone dymem tytoniowym lokalu (choć to nie lokal) tworzy klimat i atmosferę
cała fota ma w sobie jakąś tajemnicę, niedopowiedzenia - odemnie Kami ****
pozdro:-D