Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: catwalk.

Domyślnie catwalk.

Z pokazow fashion nite w parlamencie.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 16-04-2025 o 12:42 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie Odp: catwalk.

Dla mnie (amatora) bardzo dobre - bardzo, bardzo. JEst wszystko co lubie w tego typu zdjeciach, dobry pierwszy plan, catwalk prowadzi w glab i tez czeka nas tam niespodzianka, BW pasuje cacy tu, tylko mysle jakby ta postac w tle byla ciut ostrzejsza? - to tylko gdybanie
    Pzdr i 4*
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Kurde, czemu nikt nie komentuje - przeciez dobre chyba jest -wiem, wyreczam autora
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Coz wiecej mozna dodac. Dla mojego amatorskiego oka to uczta Pieknie uchwycone zdjecie oddajace klimat. Pozdrawiam
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Fajniutki pomysł...wykonanie też świetne, poprostu woda sehr gut...

A ja tam jakiś oziębły jestem w stosunku do tego zdjęcia. Teoretycznie bardzo fajne z pomysłem i dobrym wykonaniem (choć ja jestem zwolennikiem mocniejszego BW) ale sumarycznie nie porywa mnie. Prawdopodobnie spowodował to układ nóg modelki - patrzę i patrzę i przez zróżnicowanie kontrastu i dziwną pozę mam wrażenie, że nogi nie są od pary ;] Ale trudno tu krytykować warsztat - to bardzo indywidualna ocena.

Onsajt, spokojnie jak nie tu sie rozpisz, to rozpisza sie gdzie indziej ja tam ze zdjecia jestem bardzo zadowolona ^^

anchel, na swiatlo nie mialam wplywu, nie ja obslugiwalam impreze. osobiscie tez wole bardzij kontrastowe bw, ale wtedy gina nogi modelki i modelka z tylu.

pozdrawiam
    kami
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

fajne, ale winiete bym dodal i wiecej kontrastu troszke

niezłe, ale jakos tam super ekstra mnie nie zachwyciło, aczkolwiek liczy sie pomysł
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

no coz - przykro mi, ze nie zachwycilo.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów