Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] nieco wiesennie

Piotr_ek
06-04-2008, 13:12
do wnikliwej oceny :)

http://img174.imageshack.us/img174/5257/dsc04770a1ly3.jpg

:)

Dziękuję

mijal
06-04-2008, 14:12
Kolejne pole na koncie kolegi:) całkiem fajnie mu to wychodzi:)

Seeker
07-04-2008, 04:00
Widac starania o wydobycie rytmow, jednak (bardzo nieobiektywnie, lecz bez zlosliwosci) melodia ta grana jest zbyt chaotycznie. Emocjonalnie wyczuwam zamysl, lecz zabraklo mi lepszego dokomponowania elementow. Nie chce w zadnym wypadku niczym cie Piotrku dotknac, swoim drzewkiem w innym watku wzbudasz szacunek (taki z przymruzeniem oka, choc szczery).

Mam nadzieje, ze sie wlasciwie zrozumielismy ;)

P.S.
Wiem, ze aura nie zawsze tak uklada chmurki, jak nam do kadru pasuja (jednoczesnie w wyjatkowych sytuacjach podsuwajac zupelnie nowe koncepcje).
Tutaj mi jednak juz na ladzie nie wszystko harmonizuje.

Zycze wytrwalosci w rozszyfrowywaniu moich wywodow ;)

zbyczo
07-04-2008, 15:17
Fajne... ja jeszcze dzaibnął bym prawą stronę o ten słup, lub go występlował..
Pozdro

Calme
07-04-2008, 15:18
Sielsko-anielsko - za poprzednikiem - slupek mozna przyciac - troche mocniej bym tez ostrzyl

Piotr_ek
07-04-2008, 15:32
Zycze wytrwalosci w rozszyfrowywaniu moich wywodow

Seeker - ta fota to taki mój mały eksperyment - jednym się podoba innym nie. Pozostaje jeszcze sprawa gustu a wiadomo, że w tej kwestii dyskusja jest zbędna. A tak na marginesie to każdy komentarz i krytyka to doskonalenie mojego warsztatu foto - i zapewniam mam silną psychikę i owych krytyk się nie boję a wręcz przeciwnie czytam je z wielkim zrozumieniem :)

dziękuję i pozdrawiam

Seeker
07-04-2008, 15:59
Dzieki ;)

sea21
08-04-2008, 00:28
ja bym tylko wykasowal slup i bedzie git.
Pozdrawiam :)

Cruel67
25-06-2008, 21:05
dobra , sory autorze ale zmusiłeś mnie trochę do przegrzebania twoich zdjęć i powiedz mi co jest z tym zdjęciem?? aby nie być złośliwym i nie kierując się emocjami proszę o konstruktywną krytykę tak jakby to było moje zdjecie

yacor
25-06-2008, 21:10
no nie zachwyca...

Piotr_ek
25-06-2008, 21:22
Kolego cruel67... a więc... drażni mnie brak silnych punktów, to zdjęcie to jedno z moich pierwszych zmagać z DRI, słaby kadr w którym nic nie dominuje... w sumie przeciętna fotografia, której dziś bym tu na pewno nie wystawił. Słup po prawej do występlowania, można też inaczej kadrować... ogólnie wszystko ładnie napisał kolega Seeker...

bombel
25-06-2008, 21:37
dobra , sory autorze ale zmusiłeś mnie trochę do przegrzebania twoich zdjęć i powiedz mi co jest z tym zdjęciem?? aby nie być złośliwym i nie kierując się emocjami proszę o konstruktywną krytykę tak jakby to było moje zdjecie

Sorry, to nie jest Twoje zdjęcie, i to widać. :) Wychodzi z ciebie irytacja i miotasz się, a nawet w ramach działań odwetowych 'przegrzebujesz' komuś zdjęcia i wyciągasz jakieś starocie sprzed miesięcy, tylko po to, żeby się odgryźć?

W której piaskownicy na ogół siedzisz? Babki z piasku też depczesz innym, jak im się twoje obrazki nie podobają?

Gratuluję, naprawdę szczerze gratuluję podejścia.