Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: nieco wiesennie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie nieco wiesennie

do wnikliwej oceny

Dziękuję

Domyślnie Odp: nieco wiesennie

Kolejne pole na koncie kolegi całkiem fajnie mu to wychodzi

Widac starania o wydobycie rytmow, jednak (bardzo nieobiektywnie, lecz bez zlosliwosci) melodia ta grana jest zbyt chaotycznie. Emocjonalnie wyczuwam zamysl, lecz zabraklo mi lepszego dokomponowania elementow. Nie chce w zadnym wypadku niczym cie Piotrku dotknac, swoim drzewkiem w innym watku wzbudasz szacunek (taki z przymruzeniem oka, choc szczery).

Mam nadzieje, ze sie wlasciwie zrozumielismy

P.S.
    Wiem, ze aura nie zawsze tak uklada chmurki, jak nam do kadru pasuja (jednoczesnie w wyjatkowych sytuacjach podsuwajac zupelnie nowe koncepcje).
    Tutaj mi jednak juz na ladzie nie wszystko harmonizuje.

Zycze wytrwalosci w rozszyfrowywaniu moich wywodow
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Fajne... ja jeszcze dzaibnął bym prawą stronę o ten słup, lub go występlował..
    Pozdro
    D610. 50/1.8D, 24-120/4. www.zbyczo.com

Sielsko-anielsko - za poprzednikiem - slupek mozna przyciac - troche mocniej bym tez ostrzyl

Piotr_ek
    Gość

Zycze wytrwalosci w rozszyfrowywaniu moich wywodow
    Seeker - ta fota to taki mój mały eksperyment - jednym się podoba innym nie. Pozostaje jeszcze sprawa gustu a wiadomo, że w tej kwestii dyskusja jest zbędna. A tak na marginesie to każdy komentarz i krytyka to doskonalenie mojego warsztatu foto - i zapewniam mam silną psychikę i owych krytyk się nie boję a wręcz przeciwnie czytam je z wielkim zrozumieniem

dziękuję i pozdrawiam

Dzieki
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

ja bym tylko wykasowal slup i bedzie git.
    Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

dobra , sory autorze ale zmusiłeś mnie trochę do przegrzebania twoich zdjęć i powiedz mi co jest z tym zdjęciem?? aby nie być złośliwym i nie kierując się emocjami proszę o konstruktywną krytykę tak jakby to było moje zdjecie

bombel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Cruel67 Zobacz posta
    dobra , sory autorze ale zmusiłeś mnie trochę do przegrzebania twoich zdjęć i powiedz mi co jest z tym zdjęciem?? aby nie być złośliwym i nie kierując się emocjami proszę o konstruktywną krytykę tak jakby to było moje zdjecie

Sorry, to nie jest Twoje zdjęcie, i to widać. Wychodzi z ciebie irytacja i miotasz się, a nawet w ramach działań odwetowych 'przegrzebujesz' komuś zdjęcia i wyciągasz jakieś starocie sprzed miesięcy, tylko po to, żeby się odgryźć?

W której piaskownicy na ogół siedzisz? Babki z piasku też depczesz innym, jak im się twoje obrazki nie podobają?

Gratuluję, naprawdę szczerze gratuluję podejścia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów