PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Zimny koniec marca

barracuda
30-03-2008, 21:57
Z dzisiejszego popołudnia. Co należałoby zmienić? A może jest ok?

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Witek "Wisz"
30-03-2008, 22:11
Hmmm... Fajny kadr i ciepłe, popołudniowe światełko... Szkoda zmrużonych oczu... Ogólnie podoba mi się.

barracuda
30-03-2008, 22:15
No tak to wyszło, coś za coś. Światło wyszło chyba przyjemne ale słońce było już bardzo nisko i wpadało do oczu.

Sculptoris
31-03-2008, 10:56
Odnoszę wrażenie jakby ostrość była jakiś centymetr przed twarzą.

barracuda
31-03-2008, 11:15
Odnoszę wrażenie jakby ostrość była jakiś centymetr przed twarzą.

Łapałem na oczy. I gwarantuję, że tam też ta ostrość jest:)

mikkay
31-03-2008, 11:23
Mam wrażenie "ciasnoty" - kadr taki nijaki, dość ciasny, a wrażenie to potęgują zaciśnięte dłonie. Może piszę pierdoły, ale tak to odczuwam :) Nie podoba mi się ułożenie dłoni, abstrahując od ciasnoty.,

Taki mały OT. Robiłeś coś z okiem? Wczoraj oglądałem film "Gabriel" z 2007 roku i mam takie skojarzenia dziwne... ;)

rafael
31-03-2008, 11:31
modelka oczy ma prawie zamknięte od słońca nie robi sie tak zdjec ustawiając modelkę pod słonce,prawa góra ta rura wystająca z głowy modelki tez mi sie nie podoba:)

andrzej_laskowski
31-03-2008, 12:03
Za ostre światło, ciasno, oczy przymróżone, ogólnie nieładnie przedstawiona.
Mnie się nie podoba.

barracuda
31-03-2008, 16:37
Mam wrażenie "ciasnoty" - kadr taki nijaki, dość ciasny, a wrażenie to potęgują zaciśnięte dłonie. Może piszę pierdoły, ale tak to odczuwam :) Nie podoba mi się ułożenie dłoni, abstrahując od ciasnoty.,

Taki mały OT. Robiłeś coś z okiem? Wczoraj oglądałem film "Gabriel" z 2007 roku i mam takie skojarzenia dziwne... ;)

Nie robiłem nic z oczami.

barracuda
31-03-2008, 16:39
modelka oczy ma prawie zamknięte od słońca nie robi sie tak zdjec ustawiając modelkę pod słonce,prawa góra ta rura wystająca z głowy modelki tez mi sie nie podoba:)

A kto powiedział, że nie robi się pod słońce?
Rura wystająca z głowy modelki? Bez komentarza.

Bartek Witek
31-03-2008, 17:06
Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi odnoszę wrażenie, że oczekiwałeś samych pochwał, a krytykę znosisz nie najlepiej ;)

Modelka fajna. Poza ok. Przez cień*na twarzy modelki odnosi się*wrażenie, że ostrość jest na jej prawej dłoni.
Ta wystająca rura z głowy również odciąga uwagę.
Jak dla mnie szkoda obciętej lewej dłoni modelki.

Pozdrawiam.

barracuda
31-03-2008, 17:49
Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi odnoszę wrażenie, że oczekiwałeś samych pochwał, a krytykę znosisz nie najlepiej ;)

Modelka fajna. Poza ok. Przez cień*na twarzy modelki odnosi się*wrażenie, że ostrość jest na jej prawej dłoni.
Ta wystająca rura z głowy również odciąga uwagę.
Jak dla mnie szkoda obciętej lewej dłoni modelki.

Pozdrawiam.

Spoko, znoszę każdą krytykę, byle była konstruktywna i coś wnosiła. Moim zdaniem krytyka w stylu, że nie powinienem ustawiąc modelki pod słońce to żadna krytyka dla mnie.