Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Zimny koniec marca

Z dzisiejszego popołudnia. Co należałoby zmienić? A może jest ok?

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:22 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Hmmm... Fajny kadr i ciepłe, popołudniowe światełko... Szkoda zmrużonych oczu... Ogólnie podoba mi się.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

No tak to wyszło, coś za coś. Światło wyszło chyba przyjemne ale słońce było już bardzo nisko i wpadało do oczu.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Odnoszę wrażenie jakby ostrość była jakiś centymetr przed twarzą.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sculptoris Zobacz posta
    Odnoszę wrażenie jakby ostrość była jakiś centymetr przed twarzą.
    Łapałem na oczy. I gwarantuję, że tam też ta ostrość jest
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Mam wrażenie "ciasnoty" - kadr taki nijaki, dość ciasny, a wrażenie to potęgują zaciśnięte dłonie. Może piszę pierdoły, ale tak to odczuwam Nie podoba mi się ułożenie dłoni, abstrahując od ciasnoty.,

Taki mały OT. Robiłeś coś z okiem? Wczoraj oglądałem film "Gabriel" z 2007 roku i mam takie skojarzenia dziwne...

Domyślnie

modelka oczy ma prawie zamknięte od słońca nie robi sie tak zdjec ustawiając modelkę pod słonce,prawa góra ta rura wystająca z głowy modelki tez mi sie nie podoba

Domyślnie

Za ostre światło, ciasno, oczy przymróżone, ogólnie nieładnie przedstawiona.
    Mnie się nie podoba.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Mam wrażenie "ciasnoty" - kadr taki nijaki, dość ciasny, a wrażenie to potęgują zaciśnięte dłonie. Może piszę pierdoły, ale tak to odczuwam Nie podoba mi się ułożenie dłoni, abstrahując od ciasnoty.,

Taki mały OT. Robiłeś coś z okiem? Wczoraj oglądałem film "Gabriel" z 2007 roku i mam takie skojarzenia dziwne...
    Nie robiłem nic z oczami.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafael Zobacz posta
    modelka oczy ma prawie zamknięte od słońca nie robi sie tak zdjec ustawiając modelkę pod słonce,prawa góra ta rura wystająca z głowy modelki tez mi sie nie podoba
    A kto powiedział, że nie robi się pod słońce?
    Rura wystająca z głowy modelki? Bez komentarza.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów