PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Niezwykly-kradziez zdjecia

rafael
27-03-2008, 12:28
uzytkownik
http://www.galeria.cyfrowe.pl/photo.php?pid=78304&caid=673&pos=36&s=ca#show
ukradł mi zdjęcie
orginał możecie znaleźć na mojej www.taryll.com dzial VIP jak i tutaj na tym forum http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=49025

pytanie czy andrzej_laskowski to fotouczniak na na cyfrowe pl?
prosze o odpowiedz w tej sprawie

cyrusvirus
27-03-2008, 12:34
O kurka! Nieładnie! Who is who :confused::-?

Powiem Wam szczerze, że chce mi się rzy**ć na takie akcje!
Kurde po co to komu?

andrzej_laskowski jeszcze Ci poprawił zdjęcie i to poprawione widnieje na tamtej galerii... A zostało dodane 2 dni po Twoim więc co do autorstwa nie ma wątpliwości

rafael
27-03-2008, 12:37
Napisalem juz wiadomosc do redakcji cyfrowe.pl ,mam nadzieje ze sprawa szybko sie rozwiąże
bo sam jestem ciekaw kto to jest ten fotouczniak

pebees
27-03-2008, 12:39
andrzej_laskowski jeszcze Ci poprawił zdjęcie i to poprawione widnieje na tamtej galerii... A zostało dodane 2 dni po Twoim więc co do autorstwa nie ma wątpliwości
E, a może rafael to fotouczniak? :D Oczywiście piszę nie po to, by kogoś denerwować, tylko by zwrócić uwagę, że czasem za szybko oceniamy sytuację ;-)
A jeśli to dwie różne osoby, to 'nieładnie' jest bardzo grzecznym określeniem tego, coraz częściej spotykanego tu w różnych postaciach, qrestwa.

cyrusvirus
27-03-2008, 12:44
E, a może rafael to fotouczniak? :D Oczywiście piszę nie po to, by kogoś denerwować, tylko by zwrócić uwagę, że czasem za szybko oceniamy sytuację ;-)
A jeśli to dwie różne osoby, to 'nieładnie' jest bardzo grzecznym określeniem tego, coraz częściej spotykanego tu w różnych postaciach, qrestwa.
hehe :) Chyba za szybko napisałem, nie chciałem od razu nikogo oceniać dopóki się nie wyjaśni sprawa, bo prace użytkownika andrzej_laskowski są tak świetne (do tej pory tkwie w przekonaniu, że to Jego prace), że nie podejrzewałbym Go o kradzież fotki. Mam tylko nadzieję, że fotouczniak to jakieś fake'owe konto.

jacek.gold
27-03-2008, 12:46
drugi raz ten temat?

rafael
27-03-2008, 12:48
napisze ten temat nawet 100 razy aby pokazac ze ktos kradnie fotki z naszego forum i naszych www
jesli andrzej to nie fotouczniak to tylko jeden wniosek
fotoczuniak ukradl przerobione moje zdjecie przez andrzeja

cyrusvirus
27-03-2008, 13:01
Co prawda kolega Andrzej nie popisał się ostatnio etyką koleżeńską...
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=53428

slavcic
27-03-2008, 13:02
widzialem juz nie raz podobna sytuacje.
nie moge zrozumiec jak kogos moze rajcowac podbieranie cudzych fot i wystawianie ich jako swoich... gdzie tu satysfakcja?

:-(

andrzej_laskowski
27-03-2008, 13:33
Oj to narozrabiałem.
Przepraszam, ale nie miałem zamiaru niczego kraść.
Pokazywałem tylko kilku osobom sposób, bo mnie o to prosiły, na "draganizację", a ta fotka wpadła mi w ręce.
Nie działał akurat "imageshsack" i tam zawiesiłem.
Potem zupełnie o tym zapomniałem. Co mnie akurat niewiele tłumaczy.
Wierz mi ja nie muszę kraść fotek, sam mam kilka niegorszych od tej, a to po prostu moja głupota.
Biję się w piersi i przepraszam jeszcze raz.

rafael
27-03-2008, 13:56
i wyjasnione ale dziwne to tlumaczenie jest mogles meila z zapytaniem napisac o pozwolenie itp nie dojrzale zachowanie bardzo

jacek.gold
27-03-2008, 14:09
No juz nie czepiaj się rafael. Bije się chłop w piersi przecież :)