Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Niezwykly-kradziez zdjecia
uzytkownik
http://www.galeria.cyfrowe.pl/photo.php?pid=78304&caid=673&pos=36&s=ca#show
ukradł mi zdjęcie
orginał możecie znaleźć na mojej www.taryll.com dzial VIP jak i tutaj na tym forum http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=49025
pytanie czy andrzej_laskowski to fotouczniak na na cyfrowe pl?
prosze o odpowiedz w tej sprawie
cyrusvirus
27-03-2008, 12:34
O kurka! Nieładnie! Who is who :confused::-?
Powiem Wam szczerze, że chce mi się rzy**ć na takie akcje!
Kurde po co to komu?
andrzej_laskowski jeszcze Ci poprawił zdjęcie i to poprawione widnieje na tamtej galerii... A zostało dodane 2 dni po Twoim więc co do autorstwa nie ma wątpliwości
Napisalem juz wiadomosc do redakcji cyfrowe.pl ,mam nadzieje ze sprawa szybko sie rozwiąże
bo sam jestem ciekaw kto to jest ten fotouczniak
andrzej_laskowski jeszcze Ci poprawił zdjęcie i to poprawione widnieje na tamtej galerii... A zostało dodane 2 dni po Twoim więc co do autorstwa nie ma wątpliwości
E, a może rafael to fotouczniak? :D Oczywiście piszę nie po to, by kogoś denerwować, tylko by zwrócić uwagę, że czasem za szybko oceniamy sytuację ;-)
A jeśli to dwie różne osoby, to 'nieładnie' jest bardzo grzecznym określeniem tego, coraz częściej spotykanego tu w różnych postaciach, qrestwa.
cyrusvirus
27-03-2008, 12:44
E, a może rafael to fotouczniak? :D Oczywiście piszę nie po to, by kogoś denerwować, tylko by zwrócić uwagę, że czasem za szybko oceniamy sytuację ;-)
A jeśli to dwie różne osoby, to 'nieładnie' jest bardzo grzecznym określeniem tego, coraz częściej spotykanego tu w różnych postaciach, qrestwa.
hehe :) Chyba za szybko napisałem, nie chciałem od razu nikogo oceniać dopóki się nie wyjaśni sprawa, bo prace użytkownika andrzej_laskowski są tak świetne (do tej pory tkwie w przekonaniu, że to Jego prace), że nie podejrzewałbym Go o kradzież fotki. Mam tylko nadzieję, że fotouczniak to jakieś fake'owe konto.
jacek.gold
27-03-2008, 12:46
drugi raz ten temat?
napisze ten temat nawet 100 razy aby pokazac ze ktos kradnie fotki z naszego forum i naszych www
jesli andrzej to nie fotouczniak to tylko jeden wniosek
fotoczuniak ukradl przerobione moje zdjecie przez andrzeja
cyrusvirus
27-03-2008, 13:01
Co prawda kolega Andrzej nie popisał się ostatnio etyką koleżeńską...
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=53428
widzialem juz nie raz podobna sytuacje.
nie moge zrozumiec jak kogos moze rajcowac podbieranie cudzych fot i wystawianie ich jako swoich... gdzie tu satysfakcja?
:-(
andrzej_laskowski
27-03-2008, 13:33
Oj to narozrabiałem.
Przepraszam, ale nie miałem zamiaru niczego kraść.
Pokazywałem tylko kilku osobom sposób, bo mnie o to prosiły, na "draganizację", a ta fotka wpadła mi w ręce.
Nie działał akurat "imageshsack" i tam zawiesiłem.
Potem zupełnie o tym zapomniałem. Co mnie akurat niewiele tłumaczy.
Wierz mi ja nie muszę kraść fotek, sam mam kilka niegorszych od tej, a to po prostu moja głupota.
Biję się w piersi i przepraszam jeszcze raz.
i wyjasnione ale dziwne to tlumaczenie jest mogles meila z zapytaniem napisac o pozwolenie itp nie dojrzale zachowanie bardzo
jacek.gold
27-03-2008, 14:09
No juz nie czepiaj się rafael. Bije się chłop w piersi przecież :)