Zobacz pełną wersję : Nikon Coolpx L11...Gwarancja?
hitmanag
11-03-2008, 15:36
Serdecznie witam.
mam pytanie dotyczące Nikon Coolpix L11.
Aparat jest jeszcze na gwarancji a złamały sie zatrzaski od pokrywy baterii.
Coś można z tym zrobić?
jacek.gold
11-03-2008, 15:47
Z uszkodzeniami mechanicznymi to ciężka sprawa ale spróbować warto
hitmanag
11-03-2008, 15:57
Też tak myślę.
Może ktoś już ma doświadczenie z podobnym problemem??
niestety na gwarancji tego nie uznają a wymiana obudowy moze wyniesc kosszt polowy aparatu
pozdro
fotojacek
14-03-2008, 00:41
Zadzwon do nikona i zapytaj ile wymiana klapki kosztuje , no chyba ze padły tez zaczepy w obudowie, to wtedy dosolą .
na moje to bedzie z 70 zeta serwis z 30 zeta klapka i z 50 przesyłak w 2 strony no to powiedzy ze 150 jak nie dolicza regulacji czegostam , jak sie niezgodzisz na naprawę to zabulisz za przesyłke i wykonanie kosztorysu wiec tak czy siak ze 100 w plecy +/- tak myśle moze sie mylę ( nie wiem za ile kosztorysują kompakty)
Nowy kosztuje 300 więc przemyśl
Witam,
mam podobny problem z moim aparatem. Spadł z półki i uszkodził sie obiektyw- jest wykrzywiony i sie nie rozwija.
Obdzwoniłam juz wszystkie serwisy Nikona oraz sieci sklepów gdzie go zakupiłam i nigdzie nie uzyskałam odpowiedzi gdzie go mogę wysłac do naprawy. Jako uszkodzenie mechaniczne nie podlega gwarancji, a w serwisie odsyłano mnie do coraz to innych oddziałów i też nic nie załatwiłam.
Moze ktoś mnieł podobny problem i może pomóc mi go rozwiązać??