Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    hitmanag
    Gość

Domyślnie Nikon Coolpx L11...Gwarancja?

Serdecznie witam.
    mam pytanie dotyczące Nikon Coolpix L11.
    Aparat jest jeszcze na gwarancji a złamały sie zatrzaski od pokrywy baterii.
    Coś można z tym zrobić?

Domyślnie

Z uszkodzeniami mechanicznymi to ciężka sprawa ale spróbować warto

hitmanag
    Gość

Domyślnie

Też tak myślę.
    Może ktoś już ma doświadczenie z podobnym problemem??

Domyślnie

niestety na gwarancji tego nie uznają a wymiana obudowy moze wyniesc kosszt polowy aparatu
    pozdro

Domyślnie

Zadzwon do nikona i zapytaj ile wymiana klapki kosztuje , no chyba ze padły tez zaczepy w obudowie, to wtedy dosolą .
    na moje to bedzie z 70 zeta serwis z 30 zeta klapka i z 50 przesyłak w 2 strony no to powiedzy ze 150 jak nie dolicza regulacji czegostam , jak sie niezgodzisz na naprawę to zabulisz za przesyłke i wykonanie kosztorysu wiec tak czy siak ze 100 w plecy +/- tak myśle moze sie mylę ( nie wiem za ile kosztorysują kompakty)
    Nowy kosztuje 300 więc przemyśl
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Domyślnie uszkodzenie mechaniczne

Witam,
    mam podobny problem z moim aparatem. Spadł z półki i uszkodził sie obiektyw- jest wykrzywiony i sie nie rozwija.
    Obdzwoniłam juz wszystkie serwisy Nikona oraz sieci sklepów gdzie go zakupiłam i nigdzie nie uzyskałam odpowiedzi gdzie go mogę wysłac do naprawy. Jako uszkodzenie mechaniczne nie podlega gwarancji, a w serwisie odsyłano mnie do coraz to innych oddziałów i też nic nie załatwiłam.
    Moze ktoś mnieł podobny problem i może pomóc mi go rozwiązać??

Uprawnienia umieszczania postów