PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ewa.

devourer
08-03-2008, 22:46
Nie zrazony komentarzami wstawiam kolejne zdjecie..

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Odrazu uprzedzam pytania, tak - ona ma naprawde takie oczy.

nysander
08-03-2008, 22:48
fotka ładna, tylko ten kolczyk wybitnie nie pasuje do całości

Witek "Wisz"
08-03-2008, 22:51
Fajny kadr i fajne spojrzenie, tylko bardziej dbaj o ostrość. Oczy w portrecie (przeważnie) są najważniejsze i muszą być ostre. Pamiętaj też, żeby modelka (model, a dlaczego by nie:-D) miała "czym oddychać" - zostawiaj więcej miejsca z tej strony, w którą patrzy/ma obróconą twarz.
Bardzo ładna modelka:-D
Pozdrawiam

heartbeats
08-03-2008, 22:56
zostawiaj więcej miejsca z tej strony, w którą patrzy/ma obróconą twarz.
Bardzo ładna modelka:-D
Pozdrawiam

Oj Witku, to to niekoniecznie. Widzę tu jakieś poruszanie się niejako po oklepanych schamatach - a czy właśnie zdjęcia wybiegające poza te schematy nie pozostają nam w pamięci?
Mnie się kadr podoba. Może bym troszke poobcinała tu i ówdzie - minimalnie, ale takie już spaczenie moje :mrgreen:

Tylko nie wiem czemu mam wrażenie, że twarz modelki jest w cieniu?

Śliczna dziewczyna, przepiękne oczy, także czekamy na dalsze efekty ;)

devourer
08-03-2008, 22:59
O dziwo moim zdaniem wyszlo bardzo duzo zdjec, wiecej pokaze potem, narazie poczekam na wiecej komentarzy :>

lechupe
08-03-2008, 23:03
devourer - moim zdaniem dobry kadr to dobry poczatek. Jednakze do pełnego szczęścia czegoś tu brakuje. Poniżej propozycja do dalszych poszukiwań

ok, jak sie nie podoba autorowi - to out

heartbeats
08-03-2008, 23:05
O matko.. wyjątkowo niekorzystna obróbka powyżej..

devourer
08-03-2008, 23:10
tez mi sie nie podoba :P

Witek "Wisz"
08-03-2008, 23:12
Zgadza się, przegięta obróbka w drugiej wersji.
Heartbeats, może jestem po prostu starej daty?:mrgreen: Ale tak naprawdę mi osobiście tak skadrowane zdjęcia (więcej przestrzeni z przodu) bardziej odpowiadają. Przeważnie... Choć masz rację, nie można generalizować, czasem odmienny kadr jest dużo bardziej odpowiedni.:-D

heartbeats
08-03-2008, 23:16
Zgadza się, przegięta obróbka w drugiej wersji.
Heartbeats, może jestem po prostu starej daty?:mrgreen: Ale tak naprawdę mi osobiście tak skadrowane zdjęcia (więcej przestrzeni z przodu) bardziej odpowiadają. Przeważnie... Choć masz rację, nie można generalizować, czasem odmienny kadr jest dużo bardziej odpowiedni.:-D

Hmmm.. Ty też miałeś tyle lat co ja i pewnie miałeś chęć łamać wszystkie zasady, które się dało ;)

devourer
08-03-2008, 23:17
Zdjecia o takim kadrze jak mowisz Witek tez zrobilem..generalnie mam z czego wybierac, podbudowaliscie mnie troche bo ostatnie zdjecia jakie prezentowalem..delikatnie mowiac raczej sie nie spodobaly ;)

heartbeats
08-03-2008, 23:18
Zdjecia o takim kadrze jak mowisz Witek tez zrobilem..generalnie mam z czego wybierac, podbudowaliscie mnie troche bo ostatnie zdjecia jakie prezentowalem..delikatnie mowiac raczej sie nie spodobaly ;)

Nie martw nic, ja dzisiaj 1,5h chodziłam z aparatem na szyji i hmm.. no właśnie fajne dyndał na pasku :???:

devourer
08-03-2008, 23:20
Przez 5 godzin zrobilem dwie sesje na miescie a teraz zdycham w domu wiec jesli by sie nie spodobalo zdjecie to sepuku normalnie :D

heartbeats
08-03-2008, 23:21
Przez 5 godzin zrobilem dwie sesje na miescie a teraz zdycham w domu wiec jesli by sie nie spodobalo zdjecie to sepuku normalnie :D

Nie zdychać a obrabiać ! :twisted:
Heh.. ja zawsze mam takiego pałera jak wracam zadowolona za zdjęć, że gotowam rzucić wszystko na rzecz obróbki ;)

Witek "Wisz"
08-03-2008, 23:34
Nie zdychać a obrabiać ! :twisted:
Heh.. ja zawsze mam takiego pałera jak wracam zadowolona za zdjęć, że gotowam rzucić wszystko na rzecz obróbki ;)

Wiem o czym mówisz:mrgreen:

heartbeats
08-03-2008, 23:36
Wiem o czym mówisz:mrgreen:

Kurcze szkoda tylko, że już zapomniałam jak ten pałer smakuje :neutral:

Witek "Wisz"
08-03-2008, 23:38
Jak jest górka, jest i dołek, nie może być ciągle dobrze, bo nigdy nie byłoby lepiej:-D

Ale głupoty pieprzę, chyba już ze zmęczenia:mrgreen:

devourer
08-03-2008, 23:40
Tylko bez offtopu prosze ]:->

Witek "Wisz"
08-03-2008, 23:42
OK, przepraszam:-D