Nie zrazony komentarzami wstawiam kolejne zdjecie..
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Odrazu uprzedzam pytania, tak - ona ma naprawde takie oczy.
Szukaj
Nie zrazony komentarzami wstawiam kolejne zdjecie..
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Odrazu uprzedzam pytania, tak - ona ma naprawde takie oczy.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:13 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
fotka ładna, tylko ten kolczyk wybitnie nie pasuje do całości
Fajny kadr i fajne spojrzenie, tylko bardziej dbaj o ostrość. Oczy w portrecie (przeważnie) są najważniejsze i muszą być ostre. Pamiętaj też, żeby modelka (model, a dlaczego by nie) miała "czym oddychać" - zostawiaj więcej miejsca z tej strony, w którą patrzy/ma obróconą twarz.
Bardzo ładna modelka
Pozdrawiam
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Oj Witku, to to niekoniecznie. Widzę tu jakieś poruszanie się niejako po oklepanych schamatach - a czy właśnie zdjęcia wybiegające poza te schematy nie pozostają nam w pamięci?
Mnie się kadr podoba. Może bym troszke poobcinała tu i ówdzie - minimalnie, ale takie już spaczenie moje
Tylko nie wiem czemu mam wrażenie, że twarz modelki jest w cieniu?
Śliczna dziewczyna, przepiękne oczy, także czekamy na dalsze efekty![]()
d80 + portretówka.
O dziwo moim zdaniem wyszlo bardzo duzo zdjec, wiecej pokaze potem, narazie poczekam na wiecej komentarzy :>
devourer - moim zdaniem dobry kadr to dobry poczatek. Jednakze do pełnego szczęścia czegoś tu brakuje. Poniżej propozycja do dalszych poszukiwań
ok, jak sie nie podoba autorowi - to out
I'm not always right, but I'm never wrong...
O matko.. wyjątkowo niekorzystna obróbka powyżej..
d80 + portretówka.
Zgadza się, przegięta obróbka w drugiej wersji.
Heartbeats, może jestem po prostu starej daty?Ale tak naprawdę mi osobiście tak skadrowane zdjęcia (więcej przestrzeni z przodu) bardziej odpowiadają. Przeważnie... Choć masz rację, nie można generalizować, czasem odmienny kadr jest dużo bardziej odpowiedni.
![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami