PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] ****

Marek Urbanowski
06-03-2008, 12:14
Żaden rozsądny tytuł nie przyszedł mi do głowy,więc są gwiazdki:)
Modelka Kinga Maliszewska ,a miejsce to adminowe studio...zdjęcie zrobione przy okazji zupełnie innej sesji.

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

legionize
06-03-2008, 12:16
to mi sie Marku bardzo podoba. Klimat kadr.jest ok

hedgehog
06-03-2008, 12:46
Bardzo ładne, stonowane, ciepłe i seksowne. Śliczna modelka. Gratulacje. :) Jeżeli miałbym się do czegoś czepić, to do "guziczka" na staniku, między piersiami. Ale to byłaby złośliwość, powiem więc, że to zdjęcie budzi we mnie same pozytywne odczucia. :)

fushiro
06-03-2008, 12:52
Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.

motylanoga
06-03-2008, 13:26
Fantastyczne. Gratuluję.

DXT
06-03-2008, 13:47
Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..

Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.

Vodafone
06-03-2008, 13:51
Kurcze... podoba mi się :mrgreen: Kadr,klimat fotki... no po prostu.... bardzo fajnie ;-) W 100% trafiłeś w mój gust - takie klimaty bardzo lubię

ovserwator
06-03-2008, 13:52
Bardzo łądna modelka, poza... może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki :)...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...

igoreQ
06-03-2008, 13:54
Zdjecie MISTRZOSTWO!! Bardzo ladne kolory, kadr, swiatlo, dobre ustawienie modelki... Strasznie mi sie spodobala fotka :) :) :)

Marek Urbanowski
06-03-2008, 13:54
Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..

Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.

Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych:)
Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? :)chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...

Vodafone
06-03-2008, 13:57
może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki :)...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...

Nie no... ale bzdura ;-)

DXT
06-03-2008, 14:02
Udo zwęża się w kierunku kciuka lewej dłoni mimo że powinno tam być szersze - ot kwestia ujęcia(w koncu siedzi)tyle że trochę dziwnie wygląda.Wydaje mi się że lepiej gdyby było widać to na czym siedzi modelka.

heartbeats
06-03-2008, 14:03
Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych:)
Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? :)chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...

ja też chętnie poczytam, bo udo jak dla mnie zupełnie normalne..

depcius
06-03-2008, 14:55
Fajny klimat, fajne swiatlo, sliczna dziewczyna. Sam tytul az sie prosi zeby dac 4 gwiazdki :-D Nie daje pieciu bo troszke rzeczy mi jednak przeszkadza. O blyszczacym guziku pisali juz koledzy. Najbardziej przeszkadza mi lewa reka dziewczyny, tzn oswietlenie, ulozenie i jej ciecie sprawily, ze wyglada troszke jak kikut. To tylko moja osobista uwaga.

fushiro
06-03-2008, 14:59
...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...

No właśnie to kontrastowe zestawienie podoba mi się najbardziej! Jasne światło od strony okna i mrok za dziewczyną. Ostre linie żaluzji i krągłości ciała. Świetna kompozycja według mnie.

maciekjak
06-03-2008, 15:13
dla mnie kapitalne

gregoire7
06-03-2008, 15:24
Światło wyśmienite, kobiecość urzekająco pokazana, brakuje mi nieco tylko tej lewej dłoni

Marek Urbanowski
06-03-2008, 15:42
Miło ,że się podoba.Myślę,że z czasem odkryję więcej zalet adminowego studia,które pozwolą na zrobienie jeszcze ciekawszych zdjęć :)

prz3mo
06-03-2008, 15:43
Świetne zdjęcie !!!!!! :)

harb
06-03-2008, 16:54
Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.

dokładnie tak

pozdrawiam :-D

Bartek Witek
06-03-2008, 16:57
Bardzo dobre zdjęcie. Moim amatorskim okiem. Podoba mi się modelke, oświetlenie, kadr również. Poza dla mnie troszkę jakby wymuszona. Nie wygląda na szczególnie odprężoną. Niemniej jednak technicznie i kolorystycznie - dla mnie SUPER !!

deejay3x
06-03-2008, 18:31
Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?

Marek Urbanowski
06-03-2008, 19:01
Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?

Długo zastanawiałem się nad tonacją zdjecia i ta wydała mi się najbardziej odpowiednia.
Też się zastanawiałem nad umieszczeniem w dziale akt :)

Janis
06-03-2008, 21:46
Mnie się podoba, bardzo. :D

Witek "Wisz"
06-03-2008, 22:25
Za poprzednikami - mnie również się bardzo podoba, tylko razi lewa ręka. Poza tym super.

Marek Urbanowski
08-03-2008, 01:40
Przyznam się ,że nie spodziewałem się ,aż takiego zainteresowania tym zdjęciem :)

Nikuś
08-03-2008, 02:27
Modelka jest bardzo ładna, a samo zdjęcie bardzo dobre, mimo, że nie bez słabszych fragmentów(moim zdaniem) np niekorzystnie pokazane zieberka(po lewej) dziewczyny. Może ten "wytyki", to z dzikiej zazdrości ;) ale pani najlepiej pokazana od biuściku w górę.

Za kims kto wczesniej napisał: "..pozytywne odczucia" Jak najbardziej:)

pozdrawiam

wypass
08-03-2008, 02:50
świetna gra światła i cienia...naprawde rewelacyjna fotka:)