Zobacz pełną wersję : [ Portret ] ****
Marek Urbanowski
06-03-2008, 12:14
Żaden rozsądny tytuł nie przyszedł mi do głowy,więc są gwiazdki:)
Modelka Kinga Maliszewska ,a miejsce to adminowe studio...zdjęcie zrobione przy okazji zupełnie innej sesji.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
legionize
06-03-2008, 12:16
to mi sie Marku bardzo podoba. Klimat kadr.jest ok
hedgehog
06-03-2008, 12:46
Bardzo ładne, stonowane, ciepłe i seksowne. Śliczna modelka. Gratulacje. :) Jeżeli miałbym się do czegoś czepić, to do "guziczka" na staniku, między piersiami. Ale to byłaby złośliwość, powiem więc, że to zdjęcie budzi we mnie same pozytywne odczucia. :)
Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.
motylanoga
06-03-2008, 13:26
Fantastyczne. Gratuluję.
Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..
Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.
Vodafone
06-03-2008, 13:51
Kurcze... podoba mi się :mrgreen: Kadr,klimat fotki... no po prostu.... bardzo fajnie ;-) W 100% trafiłeś w mój gust - takie klimaty bardzo lubię
ovserwator
06-03-2008, 13:52
Bardzo łądna modelka, poza... może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki :)...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...
Zdjecie MISTRZOSTWO!! Bardzo ladne kolory, kadr, swiatlo, dobre ustawienie modelki... Strasznie mi sie spodobala fotka :) :) :)
Marek Urbanowski
06-03-2008, 13:54
Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..
Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.
Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych:)
Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? :)chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...
Vodafone
06-03-2008, 13:57
może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki :)...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...
Nie no... ale bzdura ;-)
Udo zwęża się w kierunku kciuka lewej dłoni mimo że powinno tam być szersze - ot kwestia ujęcia(w koncu siedzi)tyle że trochę dziwnie wygląda.Wydaje mi się że lepiej gdyby było widać to na czym siedzi modelka.
heartbeats
06-03-2008, 14:03
Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych:)
Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? :)chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...
ja też chętnie poczytam, bo udo jak dla mnie zupełnie normalne..
Fajny klimat, fajne swiatlo, sliczna dziewczyna. Sam tytul az sie prosi zeby dac 4 gwiazdki :-D Nie daje pieciu bo troszke rzeczy mi jednak przeszkadza. O blyszczacym guziku pisali juz koledzy. Najbardziej przeszkadza mi lewa reka dziewczyny, tzn oswietlenie, ulozenie i jej ciecie sprawily, ze wyglada troszke jak kikut. To tylko moja osobista uwaga.
...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...
No właśnie to kontrastowe zestawienie podoba mi się najbardziej! Jasne światło od strony okna i mrok za dziewczyną. Ostre linie żaluzji i krągłości ciała. Świetna kompozycja według mnie.
maciekjak
06-03-2008, 15:13
dla mnie kapitalne
gregoire7
06-03-2008, 15:24
Światło wyśmienite, kobiecość urzekająco pokazana, brakuje mi nieco tylko tej lewej dłoni
Marek Urbanowski
06-03-2008, 15:42
Miło ,że się podoba.Myślę,że z czasem odkryję więcej zalet adminowego studia,które pozwolą na zrobienie jeszcze ciekawszych zdjęć :)
Świetne zdjęcie !!!!!! :)
Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.
dokładnie tak
pozdrawiam :-D
Bartek Witek
06-03-2008, 16:57
Bardzo dobre zdjęcie. Moim amatorskim okiem. Podoba mi się modelke, oświetlenie, kadr również. Poza dla mnie troszkę jakby wymuszona. Nie wygląda na szczególnie odprężoną. Niemniej jednak technicznie i kolorystycznie - dla mnie SUPER !!
deejay3x
06-03-2008, 18:31
Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?
Marek Urbanowski
06-03-2008, 19:01
Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?
Długo zastanawiałem się nad tonacją zdjecia i ta wydała mi się najbardziej odpowiednia.
Też się zastanawiałem nad umieszczeniem w dziale akt :)
Mnie się podoba, bardzo. :D
Witek "Wisz"
06-03-2008, 22:25
Za poprzednikami - mnie również się bardzo podoba, tylko razi lewa ręka. Poza tym super.
Marek Urbanowski
08-03-2008, 01:40
Przyznam się ,że nie spodziewałem się ,aż takiego zainteresowania tym zdjęciem :)
Modelka jest bardzo ładna, a samo zdjęcie bardzo dobre, mimo, że nie bez słabszych fragmentów(moim zdaniem) np niekorzystnie pokazane zieberka(po lewej) dziewczyny. Może ten "wytyki", to z dzikiej zazdrości ;) ale pani najlepiej pokazana od biuściku w górę.
Za kims kto wczesniej napisał: "..pozytywne odczucia" Jak najbardziej:)
pozdrawiam
świetna gra światła i cienia...naprawde rewelacyjna fotka:)