Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Pierwszy raz
arturborzecki
05-03-2008, 17:43
Witam,
Chcialbym sie z wami przywitać :) Dziendobry, i podzielić pierwszym zdjęciem...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
Witaj :mrgreen:
- brak szczegółów w czerniach
- zniekształcenia twarzy
- czy dziewcze pracuje w kopalni węgla brunatnego? - brzydkie cienie...
Możesz wstawić foto, które jest mniej skrzywdzone przez ps'a?
Pozdrawiam :mrgreen:
hedgehog
05-03-2008, 18:06
Ale, bracie, pojechałeś z obróbką...
Jak ten film sie nazywał... SIM CITY, takie pierwsze skojarzenie. Dla mnie to już nie zdjęcie, przesadziłeś obróbką.
hedgehog
05-03-2008, 18:11
Jak ten film sie nazywał... SIM CITY,
Sin City. Dobra rzecz. :)
Literówka ;-) Ale jak zmienia postać rzeczy...
andrzej_laskowski
05-03-2008, 19:54
Jak na pierwszy raz to całkiem nieźle.
Wygłaskałeś ją jednak za bardzo, a takie plastikowe lalki to sie podobają tylko fanom czasopism dla dorosłych
Eeee.. zaraz,zaraz to przecież i mi powinny.;).
arturborzecki
05-03-2008, 19:55
Witam,
Generalnie taki mialem zamiar - styl jak z Sin City. Wiec badz co badz trafilem :)
Zdjecie robione z reki bez usawiania modelki, podczas expo, bez lampy, z tlumu.. wiec nie bedzie na nim duzo szczegolow... :( niestety..
david555
05-03-2008, 20:44
Witam,
Generalnie taki mialem zamiar - styl jak z Sin City. Wiec badz co badz trafilem :)
Żebyż to jeszcze była prawda, a nie dorysowanie tarczy do strzału w złym kierunku, ale niech Ci będzie.:D
Vodafone
05-03-2008, 20:56
Jak dla mnie za sztucznie.... :(
arturborzecki
05-03-2008, 21:27
David555: ale to jest prawda! :) mozesz sprawdzic.. moje ostatnie 5 zdjec na flickr jest wlasnie w tej tematyce!! sin city, nfs, 300 itp..... jak ktos napisal to juz bardziej grafika komputerowa niz zdjecie... to fakt :)
zainspirowal mnie Dave Hill - oczywiscie w zyciu nie uzyskam takiego efektu bez oswietlenia studyjnego, doswiadczenia itp itd ale chodzi o hmm kierunek :) Na razie poznaje PS'a, ucze sie pracy z lampa blyskowa i moim nowym d300.... wiec pewnie za jekies 2 latka bedzie znaczna poprawa :)
Pozdrawiam,
artur
Możesz wstawić foto, które jest mniej skrzywdzone przez ps'a?
Pozdrawiam :mrgreen:
wydaje mi się że to bardzo trafna uwaga
Mnie to wygląda na próbę ratowania niezbyt udanego (technicznie) zdjęcia