Witam,
Chcialbym sie z wami przywitaćDziendobry, i podzielić pierwszym zdjęciem...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
Szukaj
Witam,
Chcialbym sie z wami przywitaćDziendobry, i podzielić pierwszym zdjęciem...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:43 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Witaj
- brak szczegółów w czerniach
- zniekształcenia twarzy
- czy dziewcze pracuje w kopalni węgla brunatnego? - brzydkie cienie...
Możesz wstawić foto, które jest mniej skrzywdzone przez ps'a?
Pozdrawiam![]()
Nikon szkło lampy tło i co?
Ale, bracie, pojechałeś z obróbką...
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Jak ten film sie nazywał... SIM CITY, takie pierwsze skojarzenie. Dla mnie to już nie zdjęcie, przesadziłeś obróbką.
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
LiterówkaAle jak zmienia postać rzeczy...
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
Jak na pierwszy raz to całkiem nieźle.
Wygłaskałeś ją jednak za bardzo, a takie plastikowe lalki to sie podobają tylko fanom czasopism dla dorosłych
Eeee.. zaraz,zaraz to przecież i mi powinny..
Szary, cichy człowiek.
Witam,
Generalnie taki mialem zamiar - styl jak z Sin City. Wiec badz co badz trafilem![]()
Zdjecie robione z reki bez usawiania modelki, podczas expo, bez lampy, z tlumu.. wiec nie bedzie na nim duzo szczegolow...niestety..
Jak dla mnie za sztucznie....![]()
Skontaktuj się z nami