PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy z D300 - kolory

Strony : 1 [2]

szymony
20-03-2008, 21:44
wali sie jak z armaty to potem strach siadac do obrobki. ehhh gdzie te czasy gdy sie ustaiwalo kadr i naciskalo spust w decydujacym momencie ( przepraszam za komunal).

Cyfra "rozpuszcza", też czasem na tym się łapie. Fociłem analogiem i początkowo na digitalu robiłem prawie tyle samo z danego tematu. Ale z czasem człowiek się rozkręca. Daleko mi do 1k wyników z imprezy, ale chyba trzeba przystopować.

rabijki
20-03-2008, 21:54
to jest tak zwane profesjonalne zajezdzanie puszek:-)

wigi
20-03-2008, 23:44
ale chyba masz mały FF na tym obiektywie

prawdziwy ekspert z ciebie - na podstawie jednej foty taki wyrok :D

robin102
21-03-2008, 11:20
prawdziwy ekspert z ciebie - na podstawie jednej foty taki wyrok :D
Napisałem w trybie przypuszczającym używając słowa CHYBA :) więcej fotek kolegi niestety nie widziałem :(

wigi
21-03-2008, 16:51
Napisałem w trybie przypuszczającym używając słowa CHYBA :) więcej fotek kolegi niestety nie widziałem :(
pewnie, pewnie, a jak zobaczysz drugą fotę z ostrością za obiektem, to napiszesz, że ma chyba BF na obiektywie :D
pordizwiam jak szybko ludzie wyrokują na podstawie jednej foty, nie wiedząc choćby jakie były okoliczności (i ustawienia) jej wykonania ;)

prz3mo
21-03-2008, 17:39
Robin, daj spokój... Pisanie na podstawie tego co kolega pokazał, ze ma FF jest conajmniej zabawne....
Ja rozumiem, ze Ty masz manie doszukiwania się problemów, ale oszczędź tego innym :) Szczególnie przed świetami....

robin102
21-03-2008, 17:47
pewnie, pewnie, a jak zobaczysz drugą fotę z ostrością za obiektem, to napiszesz, że ma chyba BF na obiektywie :D
pordizwiam jak szybko ludzie wyrokują na podstawie jednej foty, nie wiedząc choćby jakie były okoliczności (i ustawienia) jej wykonania ;)
No jak krowie na rowie :) ;) napisałem CHYBA to nie wiem co jeszcze jest niezrozumiałe i nad czym deliberata w przedświąteczny wieczór.

wigi
21-03-2008, 18:37
No jak krowie na rowie :) ;) napisałem CHYBA to nie wiem co jeszcze jest niezrozumiałe i nad czym deliberata w przedświąteczny wieczór.
robin, ale słowo chyba niczego nie usprawiedliwia,
a niezrozumiałe jest twoje bardzo częste pochopne wyrokowanie, jak w tym przypadku na podstawie jednego zdjęcia, że coś komuś w czymś dolega... :)

miechu1975
21-03-2008, 18:40
No to tak na szybko origami skleciłem i cyknąłem - tylko statyw mam trochę chwiejny od kompakcika :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img89.imageshack.us/img89/9262/ffbfzv0.jpg)

"CHYBA" nie mam :)

deep
21-03-2008, 18:43
"chyba" to źle test zrobiłeś, przeczytaj opis na tym kartoniku i zrób to porządnie

robin102
21-03-2008, 19:58
robin, ale słowo chyba niczego nie usprawiedliwia,
a niezrozumiałe jest twoje bardzo częste pochopne wyrokowanie, jak w tym przypadku na podstawie jednego zdjęcia, że coś komuś w czymś dolega... :)
Chyba ci dzisiaj jajka popękały ;) albo ci coś dolega naprawdę :).

szymony
21-03-2008, 20:05
Ogłaszam koniec bicia piany.