Zobacz pełną wersję : [ Portret ] .: Jagoda :.
natty.nauru
21-02-2008, 00:27
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pierwsza sesja Jagody ;)
1.
2.
jacek.gold
21-02-2008, 00:36
Nr 1 zdecydowanie NIE bo: skóra nieładna dłonie niebardzo a drucik fatalny za to nr 2 tylko drucik
misiobudrysio
21-02-2008, 13:24
ojej te oczka jak po dobrej imprezie
pierwsze nie podchodzi ale drugie bardzo - lubie takie klimaty...
dwujeczka fajna, podoba sie :)
Witek "Wisz"
21-02-2008, 23:33
Na 2. fajne spojrzenie:-D
natty.nauru
22-02-2008, 13:42
i jeszcze jeden portrecik z tej sesji...
3.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
hedgehog
22-02-2008, 15:30
Twarz wielka jak bochenek na tym zdjęciu... I przydałoby się jej trochę retuszu. Choć przyznam, że odczucia mam jakieś takie bardziej pozytywne niż po poprzednich.
so_martinha
22-02-2008, 16:29
Jedynka na nie - raza mnie te czerwone pazury na tle z przewaga szarosci i czerni, jakby to powiedzial moj dziadek "ni w pi*e, ni w oko", niby szczegol, ale jednak wystarczajacy by odwrocic (moja) uwage od calej reszty.
Dwojka - miodzio, jagodzie ladnie w okularkach, zdjecie robione z fajnej perspektywy.
Trojka - bede malo origanalna i zgodze sie z hedgehog.
Pozdrawiam
Przy 3 nie potrafię sie skupić na oczach ;-)
Jak dla mnie, to tylko dwójka :)
Na jedynce nie podoba mi się skóra na twarzy i paznokcie.
Na trójce podniesione ramiona sprawiają wrażenie, jakby modelka się garbiła..? No a chusta pogłębia to wrażenie.
deejay3x
24-02-2008, 15:20
Trojka podobala by mi sie najbardziej .......... gdybys przycial zdjecie nad biustem - sory ale te sutki odciagaja za bardzo wzrok jak dla mnie , pozatym super.