//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pierwsza sesja Jagody
1.
2.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pierwsza sesja Jagody
1.
2.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:43 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
I have no special talents. I am only passionately curious.
Nr 1 zdecydowanie NIE bo: skóra nieładna dłonie niebardzo a drucik fatalny za to nr 2 tylko drucik
ojej te oczka jak po dobrej imprezie
nikony dwa i jakies szkła
pierwsze nie podchodzi ale drugie bardzo - lubie takie klimaty...
D70s/Zenit/N 50mm 1.8D/N 28-80 3,5-5,6D/Jupiter 135
dwujeczka fajna, podoba sie![]()
Na 2. fajne spojrzenie![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
i jeszcze jeden portrecik z tej sesji...
3.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
I have no special talents. I am only passionately curious.
Twarz wielka jak bochenek na tym zdjęciu... I przydałoby się jej trochę retuszu. Choć przyznam, że odczucia mam jakieś takie bardziej pozytywne niż po poprzednich.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Jedynka na nie - raza mnie te czerwone pazury na tle z przewaga szarosci i czerni, jakby to powiedzial moj dziadek "ni w pi*e, ni w oko", niby szczegol, ale jednak wystarczajacy by odwrocic (moja) uwage od calej reszty.
Dwojka - miodzio, jagodzie ladnie w okularkach, zdjecie robione z fajnej perspektywy.
Trojka - bede malo origanalna i zgodze sie z hedgehog.
Pozdrawiam
Life is like photography. You use the negatives to develop.
www.flickr.com/photos/so_martinha
Przy 3 nie potrafię sie skupić na oczach![]()
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
Skontaktuj się z nami