Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Nowe idzie...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Nowe w tym wypadku oznacza zupelnie nowe fmodelki, ktore jakby zaczely wspolprace z nasza grupa a konkretnie ze mna i Arturem vel Artixem.. a pierwsze ich proby wygladaja tak :
1. Sylwia...
2. Sylwia..
3. Sylwia
4. Ania..od strony..hym..no...
5. Ania "en face"
legionize
15-02-2008, 09:55
1,2,3 co jest z ustami?
motylanoga
15-02-2008, 11:10
Zapewne fajne dziewczyny, szkoda, że na zdjęciach ich nie widać. ;)
legionize
15-02-2008, 14:18
A to przepraszam. Trochę mi na spierzchnięcie wyglądało ale mogę się mylić
raczej jak zaczalem potem na to patrzec to ona (czytaj Sylwia fmodelka) po prostu jakby.. dlubala w wardze (czytaj przy ustach :) ).. moze ze zdenerwowania albo nie wiem , ale ewidentnie takie wlasnie..hym.. no ale zawsze moge powiedziec, ze w koncu pokazuje ludzi jakimi sa na codzien i niektorzy moga miec takie usta.. swoja droga bardzo fajne usta :)
Zbigniew
15-02-2008, 15:24
Kadry fajne, ale brakuje mi światła, szczególnie na twarzy (lub trochę bardziej glamurowej obróbki).
legionize
15-02-2008, 15:36
NIe mówię:) takie usta i ja bym chciał:)A i reszta mrauuu.
Zbigniew
15-02-2008, 15:53
Jeżeli mógłbym coś zasugerować, to obróbka jedynki powinna np. iść w tę stronę jak poniżej. Daleko mi do grafika czy glamurowca, ale to zdjęcie aż prosi się o trochę postprocessingu (szczególnie cienie na twarzy).
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
motylanoga
15-02-2008, 16:47
O, widać modelkę! ;-)
fakt... z entuzjazmu tej mlodej urokliwej osoby szybko polecialem sie chwalic zamiast siasc, zastanowic sie i poprawic w PS/GIMP to i owo ..ech.. kobiety po prostu mieszaja mi w glowie :) Zbigniew..jest tak jak to sam bym widzial :)
Sylwia bardzo w moim guście, Ania trudno powiedzieć bo niedużo jej widać tak naprawdę:)
ale chyba się w nią zapatrzyłeś za bardzo (ja pewnie też bym tak miał)- ale na zimno:
1. do poprawy usta zanim zaczniesz robić zdjęcia- na pierwszym błyszczyk byłby idealny, świetnie pasowałby do nieskromnej miny i krzyża :) ciemno. za ciemno- szczególnie na twarzy. Tło możesz powiedzieć że tak chciałeś ;) podoba mi sie najbardziej z serii
2. ciemno, szpara w tłe
3- zginely szczegoly wlosów, nie podoba mi się grymas. poza tym ok:)
4. ciemna sylwestka, ginie w jasnym tle
5. ciemno, nieładny grymas. No i ewidentie Ania nie wiedziała co zrobić z rękami- powinieneś interweniować :) ręka na biodro, albo splecione na tułowiu... no coś innego generalnie:)
mam nadzieje ze nie masz mi za złe:) ja bym chciał zeby mi ktos pisał takie komenty :)
tlo ? to takie czarne tworzywo z rolki z takimi wypustkami..yyy.. nie pamietam jak sie to fachowo nazywa, .. no hym.. jak pochodzisz po castoramie to znajdziesz takie cos.. za modelka sb800 w trybie su4 z pomaranczowym filtrem stad taki kolorowy zafarb tla.i tyle.
Zdaje się, że Sylwia nie tylko skubie usta ale taż ogryza paznokcie... fuj :/
Jeśli zamieszczasz zdjęcia w tym dziale, to nie tłumacz spierzchniętych ust - ludzie tacy są na codzień. To nie ten gatunek fotografii.