Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Nowe idzie...

Domyślnie Nowe idzie...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Nowe w tym wypadku oznacza zupelnie nowe fmodelki, ktore jakby zaczely wspolprace z nasza grupa a konkretnie ze mna i Arturem vel Artixem.. a pierwsze ich proby wygladaja tak :
    1. Sylwia...
    2. Sylwia..
    3. Sylwia
    4. Ania..od strony..hym..no...
    5. Ania "en face"
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:47 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

1,2,3 co jest z ustami?

Domyślnie

yy..grymas ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Zapewne fajne dziewczyny, szkoda, że na zdjęciach ich nie widać.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

A to przepraszam. Trochę mi na spierzchnięcie wyglądało ale mogę się mylić

Domyślnie

raczej jak zaczalem potem na to patrzec to ona (czytaj Sylwia fmodelka) po prostu jakby.. dlubala w wardze (czytaj przy ustach ).. moze ze zdenerwowania albo nie wiem , ale ewidentnie takie wlasnie..hym.. no ale zawsze moge powiedziec, ze w koncu pokazuje ludzi jakimi sa na codzien i niektorzy moga miec takie usta.. swoja droga bardzo fajne usta

Domyślnie

Kadry fajne, ale brakuje mi światła, szczególnie na twarzy (lub trochę bardziej glamurowej obróbki).

Domyślnie

NIe mówię takie usta i ja bym chciałA i reszta mrauuu.

Domyślnie

Jeżeli mógłbym coś zasugerować, to obróbka jedynki powinna np. iść w tę stronę jak poniżej. Daleko mi do grafika czy glamurowca, ale to zdjęcie aż prosi się o trochę postprocessingu (szczególnie cienie na twarzy).

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:47 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

O, widać modelkę!
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów