Zobacz pełną wersję : Photoshop w Linuksie
http://di.com.pl/news/18824,Photoshop_w_Linuksie.html
jak dla mnie nic to nie zmieni... jeszcze dużo wody upłynie...
david555
28-01-2008, 19:47
jak dla mnie nic to nie zmieni... jeszcze dużo wody upłynie...
Dokładnie tak jak powiadasz, nie ma się czym podniecać, bo to dopiero nieśmiałe początki tego projektu, niemniej zapowiada się ciekawie.
Bzdura i jeszcze raz bzdura...CS2 śmiga mi na wine od 01-10-2007 ... oczywiście pod ubuntu
david555
28-01-2008, 20:07
Bzdura i jeszcze raz bzdura...CS2 śmiga mi na wine od 01-10-2007 ... oczywiście pod ubuntu
Przeczytaj dokładnie ten tekst, do którego odsyła link w pierwszym poście i dopiero odnieś się do zawartych tam informacji, a nie tak z grubej rury strzelasz.;)
Dzięki programowi Wine możliwe jest już uruchomienie najpopularniejszego edytora grafiki firmy Adobe w linuksowych systemach operacyjnych - poinformowali twórcy projektu.
Trzy dni temu na stronie projektu Wine pojawiło się ogłoszenie o udostępnieniu najnowszej wersji programu, oznaczonej numerem 0.9.54. Listę zmian otwierała informacja o tym, że Photoshop CS/CS2 powinien działać w Wine.
Chodzi mi głównie o to...ten kto to pisał chyba z linuxem do czynienia nie bardzo miał...a na pewno nie z wine
Dokładnie tak jak powiadasz, nie ma się czym podniecać, bo to dopiero nieśmiałe początki tego projektu,
Zajrzyj może do czeńdżloga wine, zanim napiszesz o nieśmiałych początkach...
david555
28-01-2008, 21:04
Zajrzyj może do czeńdżloga wine, zanim napiszesz o nieśmiałych początkach...
Nieśmiałe początki współpracy z PS-em, mój drogi, nerwowy przyjacielu.:)
Nieśmiałe początki współpracy z PS-em, mój drogi, nerwowy przyjacielu.:)
Toteż mówię, żebyś zajrzał do changelog wine i poczytał.. archiwa postów z list dyskusyjnych użytkowników wine też wiele Ci powiedzą...