PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Symfonia Swiatla...

shaolin
17-12-2007, 10:05
To tez juz znacie... ale tym razem udalo mi sie chyba troche lepiej niz poprzednio wiec dziele sie aktualna wersja ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://w1.fotoupload.be/47662d1e61bdc880085758.jpg)

Wieksza (http://w1.fotoupload.be/47662d1df1488415508196.jpg)

Troche komprecha przyatakowala przy robieniu panoramy ale to nic ;)

harb
17-12-2007, 12:17
fajnie sie oglada takie fotki :-D

Korchez
17-12-2007, 12:44
Jak dla mnie bomba :) Bardzo lubię takie zdjęcia. Z małych minusów - wolałbym niebo mniej brązowe, ale to już nie Twoja wina... :)
Pozdrawiam

piccione
17-12-2007, 13:09
nie dodam nic nowego, bardzo przyjemna fotka, a tak na marginesie to zakłady energetyczne niezły biznes mają

Dyziek
17-12-2007, 13:21
Fajnie się to ogląda, dobra robota Marcinie:)

ArtX
17-12-2007, 14:39
widzialem na wlasne oczy :) niestety bylem bez statywu :( fajne foto!

bombel
17-12-2007, 22:20
Oglądając Twoje zdjęcia, to - jak to się mawia - idzie się pochlastać.

Ostatnio jedyne na co mnie stać czasowo, to wyjazd do Myślenic (40 km od Krakowa), a pieniężnie, to i tak za daleko chyba. A tak mi się podobają Twoje zdjęcia - ech, pojechałby człowiek gdzieś w świat, na drugi koniec nawet, skoro tak ładnie...

A na Twoich obrazkach, to nawet jeszcze ładniej...

shaolin
18-12-2007, 03:21
Janusz, a jak fajnie sie je robi :D

Korchez, zamowienia dotyczace nieba prosze kierowac do bombla :D

piccione, juz wczesniej to rozgryzlem - Symfonie Swiatla wymyslili raczej po to zeby oszczedzac swiatlo bo normalnie wszystkie budynki sie swieca , a w trakcie pokazu tylko czesc wiec tym sposobem musza cos oszczedzic ;) ;)

[B]Dyziek, dzieki :)

ArtX, trzeba bylo trzaskac z balustrady, dalbys rade jakbys zawinal sie na barierce :) czesc osob tak robila :)

bombelku, prosze Cie... z moimi fotami to ja sie nadaje co najwyzej do tarcia chrzanu... i wiem gdzie Myslenice bo tam zawody trialowe ;) jakby co - ja zapraszam :)

mjr
18-12-2007, 10:35
shaolin lubię Twoje zdjęcia.
I szczególnie fascynuje mnie to, że jesteś tak w tak odległym kraju od Polski, a tam sobie w pełni radzisz.
Byle tak dalej.

ArtX
18-12-2007, 12:43
ArtX, trzeba bylo trzaskac z balustrady, dalbys rade jakbys zawinal sie na barierce :) czesc osob tak robila :)

No stary, ja tylko rozpaczam nad tym ze nie mialem. Nie znaczy ze nie probowalem - przeciez bym sobie nie podarowal takiej okazji do focenia ;) Duch walki w koncu ;) a zeby nie bylo - jest nawet dowod ;) (http://img170.imageshack.us/img170/6324/09makaoihk340xf3.jpg)
Oczywiscie duzo mniej ciekawszy niz Twoje zdjecie, ale pamiatkowa wartosc ma ;)

pozdrawiam
ArtX.

shaolin
19-12-2007, 04:18
mjr, ciesze sie ze lubisz moje zdjecia :) ale ja nigdzie nie sugerowalem ze sobie w pelni radze - albo ze sobie w ogole radze :D:D:D ale dzieki za mile slowa :)

ArtX, dobrze jest :D robiles z Avenue of Stars czy gdzies dalej za Intercontinentalem? bo widze ze miales po lewej HKCEC [to male okragle] a ja zawsze mam ja po prawej bo robie najczesciej z pierwszego zakretu jak wchodzisz od strony przystani - najprosciej i najskuteczniej ;) no i:

Oczywiscie duzo mniej ciekawszy niz Twoje zdjecie, ale pamiatkowa wartosc ma :wink:

To jest najwazniejsze... w koncu nie robilismy pojedynku :P tylko robilismy zdjecia dla siebie :) i to dla nas maja miec najwieksza wartosc :)

swiatlo
19-12-2007, 06:35
Skoro już topik zszedł na wazelinę, to się przyłączam. :) Chętnie, bo są podstawy. Zdjęcia Shaolina są w większości inspiracją dla mnie. Cieszę się że jest do kogo starać się równać... :)

jarek76
19-12-2007, 09:02
Bardzo ładne panorama :-D

shaolin
19-12-2007, 15:19
swiatlo, ciesze sie i milo mi bardzo ze moge byc dla kogos inspiracja, ale wiedz ze i Ty swoimi landszaftami sklaniasz mnie do pracy w tym kierunku tyle ze ze mnie taki landszafciarz jak z Chin Watykan ;) ale ciesze sie ze na forum mamy tylu wspanialych fotografow od ktorych mozemy sie uczyc, podpatrywac ich itp.. bo kazdy moze znalezc cos dla siebie... dzieki za wizyte!

Jarku, dzieki!