Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Symfonia Swiatla...

To tez juz znacie... ale tym razem udalo mi sie chyba troche lepiej niz poprzednio wiec dziele sie aktualna wersja

Wieksza

Troche komprecha przyatakowala przy robieniu panoramy ale to nic

Domyślnie

fajnie sie oglada takie fotki

Domyślnie

Jak dla mnie bomba Bardzo lubię takie zdjęcia. Z małych minusów - wolałbym niebo mniej brązowe, ale to już nie Twoja wina...
    Pozdrawiam
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

nie dodam nic nowego, bardzo przyjemna fotka, a tak na marginesie to zakłady energetyczne niezły biznes mają
    ... aparacik + chęci to nie wszystko ...

Domyślnie

Fajnie się to ogląda, dobra robota Marcinie

Domyślnie

widzialem na wlasne oczy niestety bylem bez statywu fajne foto!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

bombel
    Gość

Domyślnie

Oglądając Twoje zdjęcia, to - jak to się mawia - idzie się pochlastać.

Ostatnio jedyne na co mnie stać czasowo, to wyjazd do Myślenic (40 km od Krakowa), a pieniężnie, to i tak za daleko chyba. A tak mi się podobają Twoje zdjęcia - ech, pojechałby człowiek gdzieś w świat, na drugi koniec nawet, skoro tak ładnie...

A na Twoich obrazkach, to nawet jeszcze ładniej...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Janusz, a jak fajnie sie je robi

Korchez, zamowienia dotyczace nieba prosze kierowac do bombla

piccione, juz wczesniej to rozgryzlem - Symfonie Swiatla wymyslili raczej po to zeby oszczedzac swiatlo bo normalnie wszystkie budynki sie swieca [bez tych gadzetow na gorze typu szperacze i lasery], a w trakcie pokazu tylko czesc wiec tym sposobem musza cos oszczedzic

Dyziek, dzieki

ArtX, trzeba bylo trzaskac z balustrady, dalbys rade jakbys zawinal sie na barierce czesc osob tak robila

bombelku, prosze Cie... z moimi fotami to ja sie nadaje co najwyzej do tarcia chrzanu... i wiem gdzie Myslenice bo tam zawody trialowe jakby co - ja zapraszam

Thumbs up

shaolin lubię Twoje zdjęcia.
    I szczególnie fascynuje mnie to, że jesteś tak w tak odległym kraju od Polski, a tam sobie w pełni radzisz.
    Byle tak dalej.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta

ArtX, trzeba bylo trzaskac z balustrady, dalbys rade jakbys zawinal sie na barierce czesc osob tak robila
    No stary, ja tylko rozpaczam nad tym ze nie mialem. Nie znaczy ze nie probowalem - przeciez bym sobie nie podarowal takiej okazji do focenia Duch walki w koncu a zeby nie bylo - jest nawet dowod
    Oczywiscie duzo mniej ciekawszy niz Twoje zdjecie, ale pamiatkowa wartosc ma

pozdrawiam
    ArtX.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów