Szukaj
fajnie sie oglada takie fotki![]()
Jak dla mnie bombaBardzo lubię takie zdjęcia. Z małych minusów - wolałbym niebo mniej brązowe, ale to już nie Twoja wina...
Pozdrawiam
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
nie dodam nic nowego, bardzo przyjemna fotka, a tak na marginesie to zakłady energetyczne niezły biznes mają
... aparacik + chęci to nie wszystko ...
Fajnie się to ogląda, dobra robota Marcinie![]()
widzialem na wlasne oczyniestety bylem bez statywu
fajne foto!
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Oglądając Twoje zdjęcia, to - jak to się mawia - idzie się pochlastać.
Ostatnio jedyne na co mnie stać czasowo, to wyjazd do Myślenic (40 km od Krakowa), a pieniężnie, to i tak za daleko chyba. A tak mi się podobają Twoje zdjęcia - ech, pojechałby człowiek gdzieś w świat, na drugi koniec nawet, skoro tak ładnie...
A na Twoich obrazkach, to nawet jeszcze ładniej...
Janusz, a jak fajnie sie je robi
Korchez, zamowienia dotyczace nieba prosze kierowac do bombla
piccione, juz wczesniej to rozgryzlem - Symfonie Swiatla wymyslili raczej po to zeby oszczedzac swiatlo bo normalnie wszystkie budynki sie swieca [bez tych gadzetow na gorze typu szperacze i lasery], a w trakcie pokazu tylko czesc wiec tym sposobem musza cos oszczedzic![]()
Dyziek, dzieki
ArtX, trzeba bylo trzaskac z balustrady, dalbys rade jakbys zawinal sie na barierceczesc osob tak robila
![]()
bombelku, prosze Cie... z moimi fotami to ja sie nadaje co najwyzej do tarcia chrzanu... i wiem gdzie Myslenice bo tam zawody trialowejakby co - ja zapraszam
![]()
shaolin lubię Twoje zdjęcia.
I szczególnie fascynuje mnie to, że jesteś tak w tak odległym kraju od Polski, a tam sobie w pełni radzisz.
Byle tak dalej.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
No stary, ja tylko rozpaczam nad tym ze nie mialem. Nie znaczy ze nie probowalem - przeciez bym sobie nie podarowal takiej okazji do foceniaDuch walki w koncu
a zeby nie bylo - jest nawet dowod
Oczywiscie duzo mniej ciekawszy niz Twoje zdjecie, ale pamiatkowa wartosc ma
pozdrawiam
ArtX.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami