Zobacz pełną wersję : Nowe ceny na Goldphoto
Milo mi dac znac ze statywy Goldphoto sa u nas znowu dostepne, wielu forumowiczow dopytywalo sie o nie wiec chyba wiadomosc Was ucieszy. A jeszcze bardziej uciesza nowe ceny zarowno na statywy jak i glowice. Wszystko tutaj:
http://www.foto-tip.pl/sklep/index.php?cPath=58
grzegorzant
03-12-2007, 11:38
no fajnie właśnie kupiłem to i owo i troche przepłaciłem echh ;)
pozdrawiam
Wszelkie dyskusje na temat firmy itd. proszę prowadzić w odpowiednich wątkach w Cafe, polecam itp, nie tutaj.
Akurat wczoraj rozpadł się mój leciwy statyw :roll:
Mam nadzieję, że rabat dla forumowiczów jeszcze funkcjonuje :D
a kiedy batterypacki do d70s będą w promocji?
:P
Mam nadzieję, że rabat dla forumowiczów jeszcze funkcjonuje :D
Kupowałem już kilka razy u nich różny sprzęt, albo pytałem o cenę, niestety zawsze dostawałem wiadomość, że akurat na ten sprzęt rabatu nie ma. Ostatnio już nawet nie odpisują na e-mail, lub PW gdy pytam o zniżki :) Zakupy/pytania dotyczyły różnego sprzętu - od obiektywów, przez gripy po filtry.
foto-tip.pl
04-12-2007, 03:29
Kupowałem już kilka razy u nich różny sprzęt, albo pytałem o cenę, niestety zawsze dostawałem wiadomość, że akurat na ten sprzęt rabatu nie ma. Ostatnio już nawet nie odpisują na e-mail, lub PW gdy pytam o zniżki :) Zakupy/pytania dotyczyły różnego sprzętu - od obiektywów, przez gripy po filtry.
Witam
Na gripy, filtry i inne zabawki jest i zawsze bylo 5% dla uzytkownikow forum nikona. Z 5% rabatem moze byc tylko problem np. przy obiektywach o czym pisalismy od razu, bo na obiektywach to czesto nawet nie ma 5% marzy. Wystarczy zapytac mailem i odpowiedz na pewno przyjdzie. Jak nie ma odpowiedzi, to znaczy, ze nie dostalismy maila lub nasz odpowiedz z jakiegos powodu nie dotarla.
Wszystkie te rabaty dotycza oczywiscie zakupow przez sklep, nie przez allegro o czym tez juz kilka razy pisalismy. Niestety allegro zbyt duzo zdziera na prowizjach i roznych oplatach, zeby mozna bylo tam jeszcze rabaty dawac.
Promachos
06-12-2007, 00:59
kurcze to moglem pytac czy statyw co to go wlasnie zamowilem z glowica ma rabat :P:P
ale za ta cenę to juz nie będę Wam głowy zawracał hehe.
Pozdrawiam Krakusów
( to tak wazeliny trochę cobym dobry dostał i się sprawdzał ) :):)
shaddixx
06-12-2007, 02:42
a kiedy batterypacki do d70s będą w promocji?
:P
Przeciez są w promocji...
ja tam nigdy nie miałem problemu z rabatem .
U mnie rabat zafunkcjonował, więc dostawa wyszła praktycznie gratis :)
tomala07
10-12-2007, 11:11
A czy będzie dostępny model YH331C?
Na pewno nie w najblizszym czasie