Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Jinshan Si...
Nigdy nie robie takich fot wiec moje doswiadczenie w tych klimatach = 0 ;) ale postanowilem raz sprobowac bo fajne miejsce bylo... mozecie mnie zjechac, zapialem 4 punktowe pasy wiec jestem bezpieczny :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://w1.fotoupload.be/472f3d3bd57fd965891662.jpg)
david555
05-11-2007, 18:09
Jak na mój gust troszkę za ciemne te pagody, ale generalnie podoba się.
U mnie sa ok [dlatego wystawilem ;)] ale ja to ogladam na lapku a tu moga byc rozne jaja... ;)
fotka ladna ,fajne swiatlo w tle ,ale przeszkadza mi ten dol za malo go lub za duzo ! w zaleznosci od gustu -ja wolalbym (w tym przypadku) wiekszego ,szerszego-spojrzenia
Beda szersze jak sie za to porzadnie wezme [tzn nie za ta konkretnie fote, ale za inne ;)] bo wnioskuje z Waszych glosow [mimo ze tylko dwoch ;)] ze wyrazacie zgode na kilka innych strzalow tego typu ;)
A poki co to w tej mozna przyciac odrobine gory - co Wy na to? ;)
Beda szersze jak sie za to porzadnie wezme [tzn nie za ta konkretnie fote, ale za inne ;)] bo wnioskuje z Waszych glosow [mimo ze tylko dwoch ;)] ze wyrazacie zgode na kilka innych strzalow tego typu ;)
A poki co to w tej mozna przyciac odrobine gory - co Wy na to? ;)
zapewne pamietasz ,pisalem juz o tym wczesniej -oprocz swego oka,masz dodatkowy atut egzotyczna kultura i miejsce wykorzystaj to na maxa
harb, pamietam - tyle ze to jest egzotyka dla Was, nie dla mnie [bo nigdy nie byla ;)]. Odbieram to tak - jest wystarczajaco duzo czasu [cale moje zycie] zebym sobie porobil jeszcze tu zdjecia wiec sie nie spiesze z 'korzystaniem na maxa' - biore tyle ile mi odpowiada, nie robie nic na sile... :)
Ale tak jak mowilem - to tylko byl test [dlatego nie przywiazalem zbytniej uwagi do kadru], a ze sie paru osobom spodobal to pomyslalem ze warto poznac zdanie uzytkownikow mojego ulubionego forum ;)
Marta Baranowska
06-11-2007, 19:48
tak, minimalnie przyciemne, ale ogółem swietne;]
Marek-frotka
08-11-2007, 00:24
Ja bym nie przycinał tej fotki. Tak jak mówiłeś – zrób nowe.
Inna kultura , ciekawa architektura.
Czekamy na zdjęcia.