Nigdy nie robie takich fot wiec moje doswiadczenie w tych klimatach = 0ale postanowilem raz sprobowac bo fajne miejsce bylo... mozecie mnie zjechac, zapialem 4 punktowe pasy wiec jestem bezpieczny
![]()
Szukaj
Nigdy nie robie takich fot wiec moje doswiadczenie w tych klimatach = 0ale postanowilem raz sprobowac bo fajne miejsce bylo... mozecie mnie zjechac, zapialem 4 punktowe pasy wiec jestem bezpieczny
![]()
Jak na mój gust troszkę za ciemne te pagody, ale generalnie podoba się.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
U mnie sa ok [dlatego wystawilem] ale ja to ogladam na lapku a tu moga byc rozne jaja...
![]()
fotka ladna ,fajne swiatlo w tle ,ale przeszkadza mi ten dol za malo go lub za duzo ! w zaleznosci od gustu -ja wolalbym (w tym przypadku) wiekszego ,szerszego-spojrzenia
Beda szersze jak sie za to porzadnie wezme [tzn nie za ta konkretnie fote, ale za inne] bo wnioskuje z Waszych glosow [mimo ze tylko dwoch
] ze wyrazacie zgode na kilka innych strzalow tego typu
A poki co to w tej mozna przyciac odrobine gory - co Wy na to?![]()
harb, pamietam - tyle ze to jest egzotyka dla Was, nie dla mnie [bo nigdy nie byla]. Odbieram to tak - jest wystarczajaco duzo czasu [cale moje zycie] zebym sobie porobil jeszcze tu zdjecia wiec sie nie spiesze z 'korzystaniem na maxa' - biore tyle ile mi odpowiada, nie robie nic na sile...
Ale tak jak mowilem - to tylko byl test [dlatego nie przywiazalem zbytniej uwagi do kadru], a ze sie paru osobom spodobal to pomyslalem ze warto poznac zdanie uzytkownikow mojego ulubionego forum![]()
tak, minimalnie przyciemne, ale ogółem swietne;]
Put some fun between your legs
-ride a horse
Ja bym nie przycinał tej fotki. Tak jak mówiłeś – zrób nowe.
Inna kultura , ciekawa architektura.
Czekamy na zdjęcia.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Skontaktuj się z nami