PDA

Zobacz pełną wersję : Mekko P201

KADAR
10-09-2007, 10:11
Witam. Mam pytanie czy ktoś ma jakieś doświadczenie z MEKKO P201. Ta torba ma wydaje się dobra cenę (135,-) a przy tym szybki dostęp przez zamek na klapie oraz wyjmowany insert piankowy i sztywne dno. Mam obecnie Tenbę i jestem zadowolony z jakości jednak musze zamienić na coś większego. Proszę o opinie.

shaddixx
10-09-2007, 10:24
mam p202, powiem szczerze ze kawał dobrej torby ..

KADAR
10-09-2007, 10:39
A cos więcej.... jak długo ją masz ...? jak często jest używana? Czy jest łatwy dostęp do sprzętu…? Czy na ten sprzęt który masz jest wystarczająca? Ja mam podobny zestaw może jeszcze dodatkowo ma 200 obiektyw… Zazwyczaj w plenerze stosuje obiektyw 300 sigmy (APO) i ten jest najczęściej założony na aparat dlatego pytanie czy jest sporo miejsca żeby można swobodnie mieć założony obiektyw na aparacie i móc go bezproblemowo „wyciągać”…? Czy torba jest na tyle sztywna że w czasie podróży sprzęt jest bezpieczny…?

shaddixx
17-09-2007, 22:40
Obecnie to grubo z miesiac czasu. Torba jest bardzo dobrze szyta. Obecnie moja jedyna:) Ja problemów wiekszych nie zauważyłem z sieganiem po body. To co w stopce sie miesci i jest jeszcze na jakies dwa szkła.
Body + ta sigma + grip sie mieści.
Jedna wade zauważyłem. Jest ciezka sama w sobie, ale da sie przezyc.

KADAR
20-09-2007, 11:10
dzieki za info!