PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Test Drive Unlimitd

piet
18-08-2007, 19:04
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (www.fotosik.pl)

shaolin
18-08-2007, 19:14
Do Test Drive'a troche daleko ale... drazni mnie to ziarno, podoba dynamika, moze sprobowalbym inna tonacje ;)

p.s. Wiekszego nie miales?:P

jakubs
18-08-2007, 19:22
Zdjęcie samo w sobie ciekawe, jednak nie mogę się oprzeć wrażeniu, iż lepiej by wyglądał ten osioł ciągnący na bryczce konie... na czas... bo jak nie to w ryj.

paparazzo
20-08-2007, 19:41
a ja mam wrazenie ze koles [patrzy czy popregi nie popuscily przy takim pedzie, nie podoba mi sie jakos taka tonacja zdjecia i drazni szum

jacoslavgth
21-08-2007, 19:40
a ja wam powie ze jakby troche inaczej skadrowac np.pion dosc ciasny ale bez przesady i troche przyciemnic, a ziarno zamiast byc bialym bylo czarnym ( jezli bylo robione w ps ) to bylo by calkiem zajefajne.
a co do popręgow to raczej nie puszczą bo jest jeszcze zawsze jest jeszcze jeden dodatkowy więc nie powinno byc problemow :)

jacoslavgth
21-08-2007, 19:43
a ja wam powiem ze jakby troche inaczej skadrowac np.pion dosc ciasny ale bez przesady i troche przyciemnic, a ziarno zamiast byc bialym bylo czarnym ( jezeli bylo robione w ps ) to bylo by calkiem zajefajne.
a co do popręgow to raczej nie puszczą bo zawsze jest jeszcze jeden dodatkowy więc nie powinno byc problemow :)

Jacek Wrzesińsk
21-08-2007, 19:57
piet?A masz wersję w kolorze?

piet
21-08-2007, 22:02
Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. Niestety tylko jpg. zazwyczaj robie nef ale, tu d70s okazal sie za wolny:( Jest na tym forum wielu uzdolnionych forumowiczów, którzy z pewnością uzyskają lepszy efekt końcowy. Samo zdjęcie w kolorze nie było dla mnie interesujące, stąd taki a nie inny był kierunek obróbki.Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za komentarze.

carlos_76
22-08-2007, 12:29
Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. [...]

Dawaj, dawaj :twisted: pobawimy się :mrgreen:

piet
23-08-2007, 14:25
http://www.megaupload.com/?d=G589R9MQ
Kilka fotek ekstra z tej imprezy. Moźecie robić z tym co wam sie podoba:)

paparazzo
23-08-2007, 15:37
" Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 9 godzin."

heh - warto czekac? ;)

bombel
23-08-2007, 16:07
Megaupload to najgorsze miejsce do wrzucania plików. Nawet jak ktoś ma AgentSwitchera i podszyje się pod posiadacza ich badziewiastego toolbara - i tak nie idzie szybko wydobyć od nich plików... Skiepścili się, mają straszliwą ilość ograniczeń.

Marta Baranowska
23-08-2007, 16:18
nooo, jakbys wrzucił gdzies indziej...

tak ogólnie ta fotka z tym ziarnem moze fajniej by wygladała w bw?

piet
23-08-2007, 17:10
" Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 9 godzin."

heh - warto czekac? ;)
Nie sadze zeby warto było czekać, ale jutro wrzucę na inny upload(zaproponujcie jakiś). Niestety domowe łacze ma problem z wysyłaniem dlatego musze korzystać z firmowego.

jchyra
23-08-2007, 19:22
jak otworzyłem, zagrało mi westernem
tylko ten domek... to raczej nie na prerii :-)
ja bym go zamalował