Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Test Drive Unlimitd

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Do Test Drive'a troche daleko ale... drazni mnie to ziarno, podoba dynamika, moze sprobowalbym inna tonacje

p.s. Wiekszego nie miales?:P

Domyślnie

Zdjęcie samo w sobie ciekawe, jednak nie mogę się oprzeć wrażeniu, iż lepiej by wyglądał ten osioł ciągnący na bryczce konie... na czas... bo jak nie to w ryj.

Domyślnie

a ja mam wrazenie ze koles [patrzy czy popregi nie popuscily przy takim pedzie, nie podoba mi sie jakos taka tonacja zdjecia i drazni szum

Domyślnie

a ja wam powie ze jakby troche inaczej skadrowac np.pion dosc ciasny ale bez przesady i troche przyciemnic, a ziarno zamiast byc bialym bylo czarnym ( jezli bylo robione w ps ) to bylo by calkiem zajefajne.
    a co do popręgow to raczej nie puszczą bo jest jeszcze zawsze jest jeszcze jeden dodatkowy więc nie powinno byc problemow

Domyślnie

a ja wam powiem ze jakby troche inaczej skadrowac np.pion dosc ciasny ale bez przesady i troche przyciemnic, a ziarno zamiast byc bialym bylo czarnym ( jezeli bylo robione w ps ) to bylo by calkiem zajefajne.
    a co do popręgow to raczej nie puszczą bo zawsze jest jeszcze jeden dodatkowy więc nie powinno byc problemow

Domyślnie

piet?A masz wersję w kolorze?
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. Niestety tylko jpg. zazwyczaj robie nef ale, tu d70s okazal sie za wolny Jest na tym forum wielu uzdolnionych forumowiczów, którzy z pewnością uzyskają lepszy efekt końcowy. Samo zdjęcie w kolorze nie było dla mnie interesujące, stąd taki a nie inny był kierunek obróbki.Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za komentarze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piet Zobacz posta
    Generalnie, dla zainteresowanych mogę wrzucuc wersję oryginalną w kolorze na jakis rapidshare. [...]

Dawaj, dawaj pobawimy się
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Domyślnie

http://www.megaupload.com/?d=G589R9MQ
    Kilka fotek ekstra z tej imprezy. Moźecie robić z tym co wam sie podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów