Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agnieszka
część pierwsza... czyli będą następne ;)
1.
2.
3.
4.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1ka 2jka - dziewczyna widac lubi obiektyw;) fajna twarzyczka do focenia, sam musze cos dorwac bo nudy mam na wakacje:) 2jka moim zdanim powinna byc ciasniej ale to tylko moje zdanie
1 super
reszta nie podchodzi mi
Madziulek
05-08-2007, 13:49
dla mnie 2 i 4 bardzo ładnie chociaż na każdym za dużo blura czy cokolwiek tam robiłeś :)
z oczkami też coś sie porobiło ..
3 nie ładny kadr i to zbliżenie kompletnie nie pasuje
Owszem, blurowałem troszke skóre. W dużej rozdzielczości wygląda ok - skalowanie dało o sobie znać, szczegóły poszły w piździet ;) Jakby co moge cropy pokazać, że plastiku nie zrobiłem ;D
Zdjęcia takie sobie, ale to co mi zaimponowało to skóra na twarzy modelki. Albo jakaś silna obróbka, albo jeszcze nigdy nie widziałem dorosłej osoby z tak nieskazitelną skórą jak niemowlę...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjęcia takie sobie, ale to co mi zaimponowało to skóra na twarzy modelki. Albo jakaś silna obróbka, albo jeszcze nigdy nie widziałem dorosłej osoby z tak nieskazitelną skórą jak niemowlę...
Cera - tylko lekki blurek, jak pisałem. Cerę ma Agnieszka bardzo ładną, trzeba przyznać... ale bardzo wiele 18 latek taką ma ;)
część druga...
5.
6.
...i na koniec chyba moje ulubione ;)
7.
Przepraszam, że ich tak dużo, błąd, następnym razem przeprowadzę lepszą selekcję.
A tymczasem zapraszam do dalszego komentowania :)
ja wybieram (b)ramke numer 3. very nice.
Zgadzam się z Tobą w 100% nr7 najlepszy...szkoda tego zakrytego oka, ale można to wybaczyć ;)
david555
05-08-2007, 21:32
Dla mnie 6 i 7, tylko na szóstce brak mi błyszczących warg, dobrze żebyś nie zapominał o błyszczyku.:)
Madziulek
05-08-2007, 21:45
7 bardzo ładne i bardzo ładna modelka
jeśli ma ładną cerę to może by jej tak nie blurować ? ;-)
Cera - tylko lekki blurek, jak pisałem. Cerę ma Agnieszka bardzo ładną, trzeba przyznać... ale bardzo wiele 18 latek taką ma ;)
Psia kość, gdzie sprawiedliwość boska że dla niektórych ludzi takie pojęcie jak trądzik po prostu nie istnieje, a dla innych to koszmar młodości..?
Druga seria znacznie bardziej mi się podoba niż pierwsza.
Jak widać Agnieszki są ładnymi modelkami... :) Zdjęcia fajne, a modelka jeszcze lepsza :).
phantomek
06-08-2007, 17:31
jezuuuuu, skad Ty takie panny bierzesz :D
fajnie fajnie :)
Zgadzam się z Tobą w 100% nr7 najlepszy...szkoda tego zakrytego oka, ale można to wybaczyć ;)
No wiesz... a jak tak polowałem żeby wiatr zawiał włosy na to oko :D
Dla mnie 6 i 7, tylko na szóstce brak mi błyszczących warg, dobrze żebyś nie zapominał o błyszczyku.:)
Dobra uwaga z błyszczykiem. Poprawimy...
jeśli ma ładną cerę to może by jej tak nie blurować ? ;-)
Cera bardzo ładna, więc Agnieszka zdaje się pudru nie nosi specjalnie... a jak pudru nie nosi to się czasem błyszczy miejscami... a jak się błyszczy miejscami to blur ładnie wyrównuje ;)
Słuszna uwaga na przyszłe sesje - prosić żeby modelka wzięła puder ze sobą jakiś czy cos ;)
Słuszna uwaga na przyszłe sesje - prosić żeby modelka wzięła puder ze sobą jakiś czy cos ;)
skoro nie masz wizazystki a laski nie zawsze ze soba maja co trzeba to nalezy sie zaopatrzyc w 1-2 puderki transparentne o roznych odcieniach (jasny i ciemny), pare cieni, chyba ze wydasz od razu na palete, kilka blyszczykow, pomadek, mascare itd.
na sesji jak znalazl .. jakby co to pisz pw polece ci pare dobrych i tanich.
glupio co prawda potem w knajpie po przypadkem rzucic tekstem "ja mam" na pytanie jakiejs z dziewczyn czy np kolezanki nie maja blyszczyka :D ale taka praca :D
calkiem fajne fotki, ciut za duzo pokazales ale sa spoko, co do kosmetykow, to przed sesja jeszcze kilka x trzeba przypominac o wszystkim, a blyszczyk i puder to podstawa, tak jak i czarne i biale majty, gdyz i z tym zawsze sa problemy pozniej...:D
tak jak i czarne i biale majty, gdyz i z tym zawsze sa problemy pozniej...:D
jak juz jest wybor to najlepiej cieliste stringi na silikonowych paskach. sa a jakby ich nie bylo.