Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka

część pierwsza... czyli będą następne

1.

2.

3.

4.

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 06-02-2025 o 14:55 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

1ka 2jka - dziewczyna widac lubi obiektyw fajna twarzyczka do focenia, sam musze cos dorwac bo nudy mam na wakacje 2jka moim zdanim powinna byc ciasniej ale to tylko moje zdanie
    emeryt

Domyślnie

1 super
    reszta nie podchodzi mi
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

dla mnie 2 i 4 bardzo ładnie chociaż na każdym za dużo blura czy cokolwiek tam robiłeś
    z oczkami też coś sie porobiło ..
    3 nie ładny kadr i to zbliżenie kompletnie nie pasuje

Domyślnie

Owszem, blurowałem troszke skóre. W dużej rozdzielczości wygląda ok - skalowanie dało o sobie znać, szczegóły poszły w piździet Jakby co moge cropy pokazać, że plastiku nie zrobiłem ;D

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia takie sobie, ale to co mi zaimponowało to skóra na twarzy modelki. Albo jakaś silna obróbka, albo jeszcze nigdy nie widziałem dorosłej osoby z tak nieskazitelną skórą jak niemowlę...

Domyślnie

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Zdjęcia takie sobie, ale to co mi zaimponowało to skóra na twarzy modelki. Albo jakaś silna obróbka, albo jeszcze nigdy nie widziałem dorosłej osoby z tak nieskazitelną skórą jak niemowlę...
    Cera - tylko lekki blurek, jak pisałem. Cerę ma Agnieszka bardzo ładną, trzeba przyznać... ale bardzo wiele 18 latek taką ma

część druga...

5.

6.

...i na koniec chyba moje ulubione

7.

Przepraszam, że ich tak dużo, błąd, następnym razem przeprowadzę lepszą selekcję.

A tymczasem zapraszam do dalszego komentowania
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 06-02-2025 o 14:55 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

ja wybieram (b)ramke numer 3. very nice.

Domyślnie

Zgadzam się z Tobą w 100% nr7 najlepszy...szkoda tego zakrytego oka, ale można to wybaczyć
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Dla mnie 6 i 7, tylko na szóstce brak mi błyszczących warg, dobrze żebyś nie zapominał o błyszczyku.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów