Zobacz pełną wersję : Cuś do kalendarzy
Witam!
Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
Witam!
Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
Plugin do PhotoShopa do tworzenia kalendarza?! :D A od kiedy Shop do takich rzeczy sluzy? Corel jako narzedzie do zrobienia kalendarza jest duzo mniejszym kombajnem do takich celow niz PhotoShop (ktory na dodatek do takich celow w ogole nie sluzy) -- to tak, jakbys mial Toyote Land Cruiser i chcial nia sobie pole zaorac.
Tutaj (http://www.viperprint.com/index.php?dzial=pobierz) masz gotowe kalendaria w normalnych, wektorowych formatach...
Na upartego EPSa zrastrujesz sobie w Shopie ;), ale to pomylka, zeby w programie do obrobki zdjec -- skladac tekst...
Na upartego EPSa zrastrujesz sobie w Shopie ;), ale to pomylka, zeby w programie do obrobki zdjec -- skladac tekst...
Właśnie potrzebuję jakiegoś gotowca, do którego bym wkleił swoje foty i tyle. Nie chcę tworzyć wszystkiego od 0, bo pewnie i tak bym nie dał rady.
ZADJE SIĘ, ŻE MOŻNA JE ROBIĆ W...publisherze microsoftu...nie? :wink:
wiem, ze darmowy to łon jest wyłącznie na stadionie 10-lecia, ale może masz...
Jest jeszcze HP Image Zone - robi raczej proste kalendarze (kreator dla kilku wersji kalendarza), ale czasem może się nadać. Dają to darmo z drukarkami HP - tymi z trybem foto. Nie wiem, jak bez drukarek.
Stig dzięki przyda się napewno 8)
Szymony, wymyśliłeś coś? Gdzie drukowałeś? Ja też mam kilka kalendarzy do wydrukowania i szukam softu plus oferty labu.
Brałeś w ogóle pod uwagę oferty labów, którym przesyłasz zdjęcia i dostajesz gotowy kalendarz?
Szymony, wymyśliłeś coś?
Niestety jeszcze nie. Codzienna kołomyja nie daje mi wolnego czasu na lepsze zgłębienie tego tematu.
Foto Slate 3.0 pozwala na przygotowanie własnego kalendarza czy pocztówek
gwenview ma wtyczkę do robienia kalendarzy.
gwenview ma wtyczkę do robienia kalendarzy.
Jeno to na pingwina jest.
Nie sprecyzowałeś systemu :-)
Nie sprecyzowałeś systemu :-)
Tys prowda. :wink:
A może odpale se knnopixa, czy jak tam się zwie ta dystrybucja.
Podepnę się pod temat :)
Szymony, a gdzie wykonasz te kalendarze? Chcę zrobić kalendarz Klubowy i szukam poza softem, którym można go przygotować jakiejśc drukarni, która to wydrukuje w przyzwoitych pieniądzach ...
Macie jakieś propozycję? Format przygotowywanego przeze mnie kalendarza oscyluje wokół A3.
Będę wdzięczny za pomoc :)
proste programy ktorymi mozna robic kalendarze na kompie i drukowac na domowej drukarce sa w necie (kiedys jakis opisywali w komputer swiecie :D i go nawet uzywalem) a do tego o ile pamietam word rowniez ma taka wtyczke (albo jakas czesci z office`a)
tyle gadania i zadnego wzoru, projektu:(
jako, ze czas nagli moze ktos zna stronke www gdzie chociaz mozna by sciagnac rozklad roczny na 2006
http://groups.google.pl/group/pl.rec.foto.cyfrowa/browse_thread/thread/8f5bc0af85ceda23/aeea065388d9ce35?lnk=st&q=kalendarz+2006+foto&rnum=1#aeea065388d9ce35 może trochę długie, ale chyba tego vuki potrzeujesz :)
naprowadziles mnie na ... cel :D dzieki
jest tez cos pod:
http://www.viperprint.pl/index.php?dzial=pobierz