Witam!
Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
Szukaj
Witam!
Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
pozdrawiam Krzysiaczek
A od kiedy Shop do takich rzeczy sluzy? Corel jako narzedzie do zrobienia kalendarza jest duzo mniejszym kombajnem do takich celow niz PhotoShop (ktory na dodatek do takich celow w ogole nie sluzy) -- to tak, jakbys mial Toyote Land Cruiser i chcial nia sobie pole zaorac.
Tutaj masz gotowe kalendaria w normalnych, wektorowych formatach...
Na upartego EPSa zrastrujesz sobie w Shopie, ale to pomylka, zeby w programie do obrobki zdjec -- skladac tekst...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Właśnie potrzebuję jakiegoś gotowca, do którego bym wkleił swoje foty i tyle. Nie chcę tworzyć wszystkiego od 0, bo pewnie i tak bym nie dał rady.Zamieszczone przez stig
pozdrawiam Krzysiaczek
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jest jeszcze HP Image Zone - robi raczej proste kalendarze (kreator dla kilku wersji kalendarza), ale czasem może się nadać. Dają to darmo z drukarkami HP - tymi z trybem foto. Nie wiem, jak bez drukarek.
Jacek
Stig dzięki przyda się napewno![]()
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Szymony, wymyśliłeś coś? Gdzie drukowałeś? Ja też mam kilka kalendarzy do wydrukowania i szukam softu plus oferty labu.
Brałeś w ogóle pod uwagę oferty labów, którym przesyłasz zdjęcia i dostajesz gotowy kalendarz?
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Niestety jeszcze nie. Codzienna kołomyja nie daje mi wolnego czasu na lepsze zgłębienie tego tematu.Zamieszczone przez Wozik
pozdrawiam Krzysiaczek