Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Cuś do kalendarzy

Witam!
    Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
    A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie Re: Cuś do kalendarzy

Cytat Zamieszczone przez szymony
    Witam!
    Szukam jakiegoś softu do tworzenia kalendarzy, najlepiej darmowy. Pamietam że Corel coś takiego chyba oferował, ale to lekka przesada by instalować ten kombajn tylko do kalendarza.
    A może jakaś akcja lub plug-in do Psuja ?
    Plugin do PhotoShopa do tworzenia kalendarza?! A od kiedy Shop do takich rzeczy sluzy? Corel jako narzedzie do zrobienia kalendarza jest duzo mniejszym kombajnem do takich celow niz PhotoShop (ktory na dodatek do takich celow w ogole nie sluzy) -- to tak, jakbys mial Toyote Land Cruiser i chcial nia sobie pole zaorac.

Tutaj masz gotowe kalendaria w normalnych, wektorowych formatach...
    Na upartego EPSa zrastrujesz sobie w Shopie , ale to pomylka, zeby w programie do obrobki zdjec -- skladac tekst...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie Re: Cuś do kalendarzy

Cytat Zamieszczone przez stig
    Na upartego EPSa zrastrujesz sobie w Shopie , ale to pomylka, zeby w programie do obrobki zdjec -- skladac tekst...
    Właśnie potrzebuję jakiegoś gotowca, do którego bym wkleił swoje foty i tyle. Nie chcę tworzyć wszystkiego od 0, bo pewnie i tak bym nie dał rady.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ZADJE SIĘ, ŻE MOŻNA JE ROBIĆ W...publisherze microsoftu...nie?
    wiem, ze darmowy to łon jest wyłącznie na stadionie 10-lecia, ale może masz...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Jest jeszcze HP Image Zone - robi raczej proste kalendarze (kreator dla kilku wersji kalendarza), ale czasem może się nadać. Dają to darmo z drukarkami HP - tymi z trybem foto. Nie wiem, jak bez drukarek.
    Jacek

Domyślnie

Stig dzięki przyda się napewno
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Szymony, wymyśliłeś coś? Gdzie drukowałeś? Ja też mam kilka kalendarzy do wydrukowania i szukam softu plus oferty labu.

Brałeś w ogóle pod uwagę oferty labów, którym przesyłasz zdjęcia i dostajesz gotowy kalendarz?
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wozik
    Szymony, wymyśliłeś coś?
    Niestety jeszcze nie. Codzienna kołomyja nie daje mi wolnego czasu na lepsze zgłębienie tego tematu.
    pozdrawiam Krzysiaczek

JoeDoe
    Gość

Domyślnie

Foto Slate 3.0 pozwala na przygotowanie własnego kalendarza czy pocztówek

Domyślnie

gwenview ma wtyczkę do robienia kalendarzy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów